Araç sahipleri dikkat: Benzin fiyatlarına indirim geliyor

Motorin fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe gelen indirimlerin ardından bu sefer de benzine indirim geliyor. Piyasa uzmanlarından alınan bilgiye göre benzin fiyatlarına 11 kuruş indirim geliyor. Benzinde indirim pompa fiyatlarına 14 Eylül Pazartesi yansıması bekleniyor.

Araç sahipleri dikkat: Benzin fiyatlarına indirim geliyor
Araç sahipleri dikkat: Benzin fiyatlarına indirim geliyor
GİRİŞ 12.09.2020 13:07 GÜNCELLEME 12.09.2020 13:17
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Akaryakıt ürünlerinden motorinin fiyatına geçtiğimiz hafta önce 21 sonrasında ise 17 kuruş olarak gelen iki indirimin ardından bu sefer de benzinin litre fiyatlarına indirim geliyor.

Petrol fiyatlarındaki düşüşün ardından benzinin ton fiyatında da yaşanan gerileme ile iç piyasada kullanılan ürün fiyatlarına da indirim yolu açılmış oldu.

 

Konuyla ilgili bilgi veren piyasa uzmanları benzinin litre fiyatında gerçekleşecek indirimin 11 kuruş olacağını belirtirken indirimin pompa fiyatlarına ise 14 Eylül Pazartesi günü yansıyacağını kaydediyor.

YORUMLAR 38
  • malkoçoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Büyük bir petrol rezervine rastladık bu indirimler onun habercisi.Yakında dahada düşecek Türkiye Doğu Akdenizde 2 trilyon metre küp petrol rezervine ulaştı artık ülkemiz zengin ve müreffeh bir ülke olacak enerjide dışa bağımlılık bitecek bu haber birilerinin zoruna gidebilir ama onlarda farketmez petrol gibi kıskansınlar.:))))
    Cevapla
  • kasto 3 yıl önce Şikayet Et
    benzinde toplamda 50 krş indirim bekliyoruz.
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün indirip yarın 3 misli zam yaparlar hep böyle oldu
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Alışkanlığımız var.akaryakıt her yıl en az yüzde yüz artmalı , döviz de.varili 20 dolarken 1.6 lira civarından almışlar 20 yılda 7 küsür olmuş.vay ... Arkadaş
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu yorumlara bak...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle