Bakan Albayrak'tan elektrik üretimi açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Tarihi doğal gaz keşfimizin ardından enerji sektöründe büyük bir adım daha attık. Elektrik üretiminde rekor kırarak her alanda yükselişimizi sürdürüyoruz" dedi.

Bakan Albayrak'tan elektrik üretimi açıklaması
Bakan Albayrak'tan elektrik üretimi açıklaması
GİRİŞ 08.09.2020 16:14 GÜNCELLEME 08.09.2020 16:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından, yenilenebilir enerji üretiminde günlük rekor kırılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Albayrak paylaşımında, "Durmuyoruz, üretimi sürdürüyoruz. Yatırımlarımız ve projelerimizle Türkiye’ye çağ atlatıyoruz. Tarihi doğal gaz keşfimizin ardından enerji sektöründe büyük bir adım daha attık. Elektrik üretiminde rekor kırarak her alanda yükselişimizi sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

YORUMLAR 5
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben elektrik fiyatları düştüğü zaman inanırım bu indirim baya düşerse inanırım o zaman bu elektrikte indirim olmadığı sürece isterse doğalgazın 100 yıl yetecek dense dahi boştur
    Cevapla
  • Cskn 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım iyi güzel ama elektrik faturalarındaki birim fiyat her ay artıyor. Zam yok deniliyor ama birim fiyat her ay artıyor aslında her ay zam var...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım, bu iyi bir haber değil. Bu tasarruf bilinçinin aşılanması gereken bir durum. Hâli hazırda yeterince dışarı para çıkıyor.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl iyi bir haber değil. Ülkemizin 2030 yılına kadar enerji ihtiyacı neredeyse 2 kat artacak. Tasarruf ayrı, yeni yatırım ayrı birşey. Yapılan yatırımlar ile elektrik üretiminin artması sevindirici bir haberdir.
    Cevapla
  • habib akalın. 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlısı.
    Cevapla