Bakan Karaismailoğlu: Devletimiz Giresun'umuzun yanında

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, selden zarar gören Giresun'da incemelerde bulunarak, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da Devletimiz Giresun'umuzun yanında." ifadesini kullandı.

Bakan Karaismailoğlu: Devletimiz Giresun'umuzun yanında
Bakan Karaismailoğlu: Devletimiz Giresun'umuzun yanında
GİRİŞ 30.08.2020 15:13 GÜNCELLEME 30.08.2020 17:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinde asfalt çalışmaları tamamlanan Celal  Müdür Caddesi yolunun çizgi çekimi çalışmalarını yerinde inceledi. Giresun'da hayatı normale döndürmek için çalışmaların  süratle devam ettiğini kaydeden Karaismailoğlu, "Giresun'un kısa sürede ayağa kaldırılacağını" söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  22 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketinin ardından Giresun'da çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir mesai ile bölgede inceleme yapan Karaismailoğlu, çalışmaları yerinde denetlerken,  şehrin yaşanabilir hale gelebilmesi için hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gereken yatırımların da planlamasını yapıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'nun talimatı ile selden en çok etkilenen Dereli ilçesinin Celal Müdür Caddesindeki yolda asfalt çalışmaları tamamlandı. 4 metre balçıkla kapalı olan ana cadde temizlenerek  asfaltı serildi. Yapılan çalışmaları inceleyen Bakan Karaismailoğlu,  yolda güvenli ve emniyetli ulaşım için çizilen çizgi çalışmalarını da takip etti.

Yetkililerden Bakanlığının uhdesindeki tüm çalışmalara ilişkin bilgi alan Karaismailoğlu, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyerek gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

"Devletimiz dün olduğu gibi bugün de yarında Giresun'umuzun yanında"

Karaismailoğlu, afetin izlerini ve yaralarını silebilmek, yürekleri ferahlatabilmek için var güçleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

"Dün olduğu gibi bugün de yarında Devletimiz Giresun'umuzun yanında" diyen Karaismailoğlu, Giresun'un kısa sürede ayağa kaldırılacağını kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Türk. 3 yıl önce Şikayet Et
    Dere yataklarının içindeki binaları kaldırın artık. Belediye başkanları sınırsız satıyor borclaniyor b. Çok israf oluyor disiplinli olmalı artık devlet.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım sizde bir hemşerimiz olarak iyi bilirsinizki bölgemizde tüm evler derelerin içerisinde ve yapılan tüm yollar derelerin kenarları doldurularak yapıldı bu güne kadar keza Deniz kenarlarıda aynı şekilde doldurulup sahil yolu yapıldı. Bölgenizdeki tek çözüm tüneller açarak yol yapmaktır. Derelerle bu kadar oynanırsa öcünü alır dereler. Yaşanan bunca afete rağmen ne milletimiz be devletimiz ders almayıp aynı hataları tekrarlıyorlar
    Cevapla