Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altını olanlar için 6 ay sonra..

Altın fiyatlarında en çok merak edilen tahmin dünyaca ünlü analistler Gary Wagner tarafından geldi. Yatırımcılar tarafından ciddi bir şekilde takip edilen altın fiyatlarının ne yönde hareket edeceği en çok araştırılanlar arasına girdi. Peki Altın fiyatları düşecek mi veya yükselecek mi? İşte altın tahmini

Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altını olanlar için 6 ay sonra..
Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Altını olanlar için 6 ay sonra..
GİRİŞ 25.08.2020 14:33 GÜNCELLEME 25.08.2020 14:33

Altın fiyatlarında son dönemde yaşanan hızlı yükselişler ve sert dalgalanmalar yatırımcıların bir hayli kafasını karıştırdı. Özellikle  Global çapta yükselen ONS fiyatına iç piyasada yükselen dolar kurunun eklenmesi Altın fiyatlarını rekor kırmasına hatta tarihi zirve sevilerine kadar yükselmesine neden oldu. Altını yatırım aracı olarak görenler ise önümüzdeki süreçte süreçte nasıl hareket edeceği en çok merak ederken ünlü analist Gary Wagner'dan önümüzdeki 6 ay ve 1 yıla ilişkin tahmin geldi. Peki Altın fiyatları yükselecek mi? İşte merak edilen açıklamaya ilişkin detaylar...

25 Ağustos Altın fiyatları dalgalanma sürüyor|Çeyrek Altın Gram Altın alış satış fiyatı

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Dünyaca ünlü analistler arasında bulunan Analist Gary Wagner tarafından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki 6 ay ve 1 yıl içerisinde dolar yükselmeye devam edecek.

ALTININ ONS FİYATI NE KADAR OLACAK?

Yine tahminlerinde analistler Wagner önümüzdeki yıl yani 2021 yılında altının ONS fiyatının 2.200 - 2.300 dolar seviyelerine kadar yükselebileceğini belirtti.

DOLAR DÜŞÜŞE GEÇEBİLİR?

 Analist Gary Wagner, doların düşüşü ile birlikte altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini vurguladı. Diğer para birimlerinin bu süreçte düşüşe geçeceğini öne süren Wagner, ABD dolarının diğer para birimlerine kıyasla çok daha fazla çöküş yaşayacağını dile getirdi.