İran'dan Türkiye mesajı: Memnuniyetle karşılıyoruz

İran Bütçe ve Planlama Kurumu Başkanı Muhammed Bakır Nobaht, Türkiye'nin ve Türk iş insanlarının İran'a yatırımlarından memnuniyet duyduklarını söyledi.

İran'dan Türkiye mesajı: Memnuniyetle karşılıyoruz
İran'dan Türkiye mesajı: Memnuniyetle karşılıyoruz
GİRİŞ 24.08.2020 12:09 GÜNCELLEME 24.08.2020 12:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Bütçe ve Planlama Kurumu Başkanı Nobaht, Kazvin eyaletinde inşaat sektöründeki bir Türk şirketinin yatırımıyla kurulan üretim tesisinin açılış töreninde konuştu.

 

 

Ülkesinde sanayinin gelişmesi adına yatırımcıların önündeki engelleri kaldırmak için çabaladıklarını belirten Nobaht, "Dost ve kardeş Türkiye ile iki ülke arasındaki ortak faaliyetler için çalışan asil ve çalışkan Türk yatırımcılarını memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.

Nobaht, parke ve profil üretimi yapılacak tesisin 40 milyon avro yatırımla kurulduğunu ve ilk aşamada 150 İranlıya iş imkanı sağlayacağını sözlerine ekledi.

 

 

YORUMLAR 5
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden İran devletine güvenemiyoruz? Neden bizi hep arkamızdan vuruyorsunuz? Neden hep bizim düşmanlarımızı destekliyorsunuz? Neden ehli sünnet ülkeleri savaş ve kaosa sürüklüyorsunyz? Neden ehli sünnet cemaati öldürüyorsunuz? Neden bu ülkenin gelişmesini istemiyorsunuz?Neden bu kadar düşman varken müslümanları katlediyorsunuz? Neden neden???????????
    Cevapla
  • Hakkı Coşkun 3 yıl önce Şikayet Et
    İran kardeş ülkedir içlerinde bozuklar vardır ve ehemmiyetsizdirler bizde olduğu gibi aramızı bozmak isteyenlere meyil vermeyelim
    Cevapla
  • Alper 3 yıl önce Şikayet Et
    İran efendi doğu akdeniz için ne düşünüyorsun?
    Cevapla
  • AZİZİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu acemlere asla inanmayın. Amerikayı İsraili dost bilirler Müslümanı yine dost bilmezler
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok kallessiniz. Cikariniza oldu mu guya dost, menfaatiniz ommadigi zaman uc maymunu otnuyorsunuz. Ulan sizin yuzunuzden resimiz dunyada guya dikdator oldu. Hic bir iyilige layik degilsiniz cunku adam degilsiniz.
    Cevapla