Bakan Albayrak'tan 'müjde' mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjde öncesi sosyal medyadan "Müjdeler olsun" hashtagiyle ünlü şairimiz Necip Fazıl Kısakürek'in "Surda Bir Gedik Açtık" şiirini paylaşması milyonların heyecanına heyecan kattı.

Bakan Albayrak'tan 'müjde' mesajı!
Bakan Albayrak'tan 'müjde' mesajı!
GİRİŞ 21.08.2020 14:07 GÜNCELLEME 21.08.2020 14:07
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

"Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es!

 

#MüjdelerOlsun"

ERDOĞAN'IN AÇIKLAYACAĞI MÜJDE NE OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün açıklayacağı müjdenin doğal gaz rezervi keşfi olduğu söyleniyor. Karadeniz'de Tuna-1 bloğunda bulunduğu öne sürülen doğal gaz rezervinin 800 milyar metreküp olduğu ve Türkiye'nin yaklaşık 20 yıllık doğal gaz ihtiyacını karşılayacağı söyleniyor.

FATİH SONDAJ GEMİSİ 1 AYDIR ARAMA ÇALIŞMASI YAPIYOR

Karadeniz'de görevde olan Fatih sondaj gemisi, temmuz ayının sonundan bu yana Batı Karadeniz'de Türkiye kıyılarının yaklaşık 100 deniz mili kuzeyindeki Tuna-1 olarak bilinen arama bölgesinde faaliyet gösteriyor.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü açıklayacağını söylediği müjde için, "İnşallah Cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Şu anda bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına şimdiden inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 42
  • şener 3 yıl önce Şikayet Et
    çıkan madenin tamamı devletin güçlenmesi için kullanılmalıdır. orduyu ve teknolojimizi güçlendirmeliyiz. aksi halde büyük savaşa hazır olmayız. rahatlık zamanı değil herkes hayatına aynı şekilde devam edip gelen bütün gelirler otomobil teknojisi, aselsan gibi kurumlara akmalıdır. Allah a şükürler olsun
    Cevapla
  • lazo 3 yıl önce Şikayet Et
    sümela manastırını cami yapacagiz insllah
    Cevapla
  • yigido 58 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes bir şey istiyor..kardeşim önce devletin ekonomisi güçlensin sonra vatandaş olarak bizler istiyelim..ekonomisi güçsüz kalırsa bir devlet batar sende bende batarız önce devletim var olsun .
    Cevapla
  • s.yildirim 3 yıl önce Şikayet Et
    her hâline Elhamdülillah.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    chp den aciklama beklıyorum 15:30 civari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle