TSKB'de Genel Müdürlük görevine Ece Börü getirildi

TSKB'de Genel Müdürlük görevine, banka bünyesinde Genel Müdür Yardımcılığı ve Genel Müdür Vekilli görevlerini yürüten Ece Börü getirildi

TSKB'de Genel Müdürlük görevine Ece Börü getirildi
TSKB'de Genel Müdürlük görevine Ece Börü getirildi
GİRİŞ 13.08.2020 09:07 GÜNCELLEME 13.08.2020 10:07

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) üst yönetiminde yeni bir atama yapıldığı açıklandı. TSKB tarafından yapılan açıklamaya göre, banka bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekilliği görevlerini yürüten Ece Börü'nün Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi.

 

 

Açıklamada ayrıca, Börü'nün Genel Müdürlük görevine başladığı tarihten itibaren de bankanın yönetim kurulunun doğal üyesi olarak görev yapmasına karar verildiği ifade edildi.

Ece Börü, Bankacılık Kanunu gereğince gerekli yasal başvuru ve izinlerin tamamlanmasının ardından görevine başlayacak.

 

 

Ece Börü kimdir?

1966 İstanbul doğumlu olan Ece Börü, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. Çalışma hayatına 1989 yılında TSKB bünyesinde Mali Kontrol Uzman Yardımcısı olarak başlamıştır. 2000 yılında Mali Kontrol Müdürlüğü, 2006 yılında ise Teftiş Kurulu Başkanlığı görevlerine atanmıştır. 28 Kasım 2013 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Sn. Börü, halen Krediler, Kredi İzleme, Mali Kontrol ve Bütçe Planlama Müdürlüklerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir.