Sabaha karşı geldiler: 'Türkiye'yi çok özledik'

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir ara verilen ve normalleşme adımlarıyla birlikte yeniden başlayan uçuşlar kapsamında beklenen ilk Rus kafilesi Antalya'ya geldi. 519 kişilik ilk kafile maske takarak uçaktan inerek kalacakları otellere doğru yol alırken, Rus turistler Türkiye'yi çok özlediklerini de ifade etti.

Sabaha karşı geldiler: 'Türkiye'yi çok özledik'
Sabaha karşı geldiler: 'Türkiye'yi çok özledik'
GİRİŞ 10.08.2020 07:27 GÜNCELLEME 10.08.2020 07:55
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye ile Rusya arasında, koronavirüs tedbirleri kapsamında ara verilen uçuşların başlamasıyla içinde 519 Rus turist, "turizmin başkenti" Antalya'ya geldi.

 

 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle mart ayında durdurulan uçuşlar, 1 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara'ya, bugün itibarıyla da Antalya, Dalaman ve Bodrum'a inmeye başladı.

Moskova Sheremetyevo Havalimanından kalkan uçak, saat 03.25'te Antalya Havalimanı'na iniş yaptı.

 

 

MASKE TAKARAK İNDİLER

Kovid-19 nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı havalimanına aileleri veya arkadaşlarıyla gelen turistler, maske takarak uçaktan indi.

Termal kameralardan geçen ve belirli noktalara yerleştirilen dezenfektanlarla ellerini dezenfekte eden turistler, pasaport ve valiz işlemlerinin ardından servislerle konaklayacakları otellere hareket etti.

Havalimanından ayrılan Rus turistler, "Türkiye'yi ve Antalya'yı çok özlemiştik, merhaba Türkiye." ifadesini kullandı.

YORUMLAR 17
  • orhan070707 3 yıl önce Şikayet Et
    biz ÖZLEMEDİK AMA...
    Cevapla
  • Kobra 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi siz biz gidemeyiz anca onlar gelir tatile biz oralara gidip tatil yacagaız hemi bunun tersini düşünen ya ahmaktır yada devlet yalakasıdır yada kör Sagır dilsiz maymundur he şu ülekeyide çok övmeyin bence hangi orya sınıf vatandaşı yurtdışına gidip tatil yaptı biri bana anlatsın ulan insanlar memelektlerine zor gidiyor birazcıkta düşünürsek konuşun derim
    Cevapla
  • Vatandaş Ç* 3 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi biz kendi vatanımızda böyle Tatiller yapamıyoruz Aybaşını zor getiriyoruz Yabancılar bizim ülkede yaşıyorlar ne güzel :)))
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de sizlere imreniyoruz, onlarin hic olmazsa deniz kiyilari var, diye. Aksamlari cikip bir saat dolassan bile yeter. Biz birak denizi, cogu zaman sicak havayi bile bulamiyoruz. Dünyanin en güzel ülkesindesin, kiymetini bil.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    bizimkilerin istedikleride tam bu zaten. Sen çalışmaya devam et sorgulama. Ekonomi ucuyor.
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    her yabanci zengin degil tipki bizimkiler gibiler gibi. Bizim milyonlrca yerli turistimiz var, Bodrumda marmariste, cesmede kusadasinda, Bayramda görmedinmi otombil kuyrugunu
    Cevapla
  • TURK VATANDAS 3 yıl önce Şikayet Et
    yav arkadaş, nasıl tatil yapamıyorsunuz ? her akşam kafeler tam dolu, mangal yakılıyor ,çalışma da yemek var çay var kahve var her şey var, hafta sonu bir deniz bir göl gezmesine gidiliyor, nasıl tatil yapamıyorsunuz ? hiç bir şey eksik değil adamlar yurtdışı köpek gibi çalışıyorlar bir yıl gelip bir yıl gelemiyorlar gelince tatile gidiyorlar diye laf oluyor... siz değer bilmiyorsunuz her gün tatil gibi çalışılıyor, rahat, her akşam dışarda yaz tatile 3 gün olsa da gidiliyor ama para yok o yok bu yok hiç şükür bilmiyorsunuz arkadaş
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla aynısını sizler için söyleyemeceğim
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle