Karaismailoğlu: Onlarca yatırım projemiz sorunsuz devam ediyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Gediz-Abide Yolu Şantiyesi’nde incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bölgesinde lider, dünyada da ekonomisi en büyük ülkeler arasına yerleşmek için canla başla çalıştıklarını söyledi.

Karaismailoğlu: Onlarca yatırım projemiz sorunsuz devam ediyor
Karaismailoğlu: Onlarca yatırım projemiz sorunsuz devam ediyor
GİRİŞ 08.08.2020 17:21 GÜNCELLEME 08.08.2020 17:21
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapımı devam eden Gediz-Abide Otoyolunun şantiyesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’yi bölgesinde lider, dünyada da ekonomisi en büyük ülkeler arasına yerleşmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde projelere devam ettiklerini, bir taraftan tarihe ve kültüre sahip çıkarken, diğer taraftan da vatandaşların yaşam standartlarını yükseltecek çalışmaları hayata geçirdiklerini söyledi.

 

Yürüttükleri projelerde, salgın tedbirlerini alarak yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirten Bakan Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Projelerimizi tamamlamanın çabası içerisindeyiz. Bu da ülkemizin ve ekonomimizin ne kadar güçlü ve büyük olduğunun bir göstergesi. Onlarca projede hiçbir sıkıntı olmadan harıl harıl çalışıyoruz. Bölgemizde lider, dünyada da ekonomisi en büyük ülkeler arasına yerleşmek için canla başla çalışıyoruz. Bir gün Siirt'teyiz, bir gün İstanbul'dayız, bir gün Kütahya'dayız, bir gün Denizli'de, bir gün Erzurum'da… Vatandaşımıza hizmet noktasında harıl harıl canla başla çalışıyoruz. Ulaştırma, altyapı projeleri insan hayatına dokunduğu için çok önemli. Projelerimiz, yaptığımız yerlerde ve tamamlandığı yerlerde özellikle istihdama, ekonomiye, ticarete, tarıma ve turizme önemli derecede artılar sağlıyor.”

 

Bölgeyi ilgilendiren önemli projelerden birisi olan Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesini yaptıklarını hatırlatan Karaismailoğlu, “Dünya ölçeğinde büyük bir proje. Bu projeye gösterilen ilgi, ihaledeki yarışma ülkemize olan güvenin ve ekonomimizin gücünün bir göstergesi” dedi.

Kütahya'da da farklı projelerle vatandaşlara hizmet etme çabası içinde olduklarını da kaydeden Bakan Karaismailoğlu, burada da devam eden projeleri bitirip halkın hizmetine açmak istediklerini ve yeni ihtiyaçlara göre projeler üretmek için gerekli adımları attıklarını kaydetti.

YORUMLAR 6
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan,birde batıda olupda doğu standartlarında yaşam süren ve hiçbir zaman bu uygulamayı hak etmiyen yıllardır bitirilemiyen demirci selendi yolunufs hündemimize alsanız lüyfen.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan ikinci binali yıldırım olacak gibi müthiş çalışıyor sayın bakanım Mudurnu Bolu-Eskişehir Sarıcakaya yolunada bir el atsanız bir türlü ilerlemiyor
    Cevapla
  • ABDULLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    Bursa Uşak arasınada bi şehirler arası otoban yapin Kuzey Marmara otoyolu ile istanbul Bursa arası seyahat mesafesi kısaldı bu avantajı kullanip Bursa Uşak arası yapılacak sehirler arası otoban ile İstanbul Denizli yada İstanbul Antalya mesafesi Bursa Uşak arası şehirler arası otobanla kısalacak hem turizim hem sanayi hem de tarima büyük katki sağliyacak Uşakdan hızlı tren gecicek Bursa da da hızlı tren çalışmaları var Uşak Bursa arası hizlı tren baglantısı yapılirsa Bursadan İzmire trenle gidilebilicek.
    Cevapla
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Tokat çevre yolunun Tokat merkezin üst kısmından geçiyor bunun yerinin değiştirilmesi daha uygun olacak çünkü bu yolda kayma oluyor ve kızıliniş denen yokuş yıllık tekrardan tekrardan yapılıyor alternatif vardır diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • sefkat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bölgesinde lider ya da bölgesel güç kelimesini literatürümüzden çıkarıp dünyasal da değil evrensel güç olmak Türkiye'nin tek hedefi olmalı.Fransa nüfüs ve karasal olarak bizden küçül olmasına ragmen dünya gücüne oynuyor, uzaya satelit göndererek evrensel oynuyor.Bizim neyimiz eksik.Bölgesel oynarsak evrensel oynayanlar bizi yutar.Bir dünya var ve bilinen bir evren var.Yıgınlarca bölge var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle