Nişantaşı Hastanesi’ne yeni Genel Müdür

Türkiye’nin köklü holdinglerinden Ortadoğu Holding bünyesinde hizmet veren Nişantaşı Hastanesi’nde üst düzey bir atama gerçekleşti. Obezite ve estetik cerrahisi alanında uzman kadrosu ve teknolojik altyapısıyla Türkiye’nin önemli hastaneleri arasında yer alan Nişantaşı Hastanesi’nin yeni Genel Müdürü Ersin Erkaya oldu.

Nişantaşı Hastanesi’ne yeni Genel Müdür
Nişantaşı Hastanesi’ne yeni Genel Müdür
GİRİŞ 04.08.2020 12:24 GÜNCELLEME 04.08.2020 12:24

Estetik ve obezite cerrahisi alanında uzman kadrosuyla, güven ve etik ilkelere dayalı, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti veren Nişantaşı Hastanesi’nin yeni Genel Müdürü, Ersin Erkaya oldu. Hastane sektöründe 20 yıla yakın tecrübesi bulunan Erkaya, Nişantaşı Hastanesi bünyesinde göreve başladı.

Ersin Erkaya kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Bölümü mezunu olan Erkaya, Marmara Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü’nde yüksek lisansını tamamladı.  2000 ila 2010 yılları arasında Memorial Sağlık Grubu’nda Resmi Kurumlar Müdürü olarak çalışan Erkaya, 2010 ila 2012 yılları arasında On Clinik’te İşletme Müdürlüğü görevini üstlendi. Ardından 2015 yılına kadar Medivia Hospital’de, 2016 yılına kadar da Estecenter’de İşletme Müdürlüğü görevini yerine getirdi.  2016 ila 2019 yılları arasında Pendik Hospital Genel Müdürü olan Erkaya, son olarak Nişantaşı Hastanesi’ndeki görevine başlamadan önce ise Juzo Türkiye Satış ve Pazarlama Yöneticiliğini yapıyordu. Erkaya, iyi derecede İngilizce biliyor.