Dikkat çeken uyarı: Altın artık sonuna geldi

Ons altın fiyatları son günlerde yaptığı ralli ile dikkat çekti. Güvenli liman etiketiyle yükselen ons altın fiyatları, yurt içinde gram altın fiyatlarına da yansıyarak tarihi rekorların gelmesine neden oldu. Altında bu sert yükseliş konusunda analistlerden uyarı geldi.

Dikkat çeken uyarı: Altın artık sonuna geldi
Dikkat çeken uyarı: Altın artık sonuna geldi
GİRİŞ 30.07.2020 14:50 GÜNCELLEME 30.07.2020 14:50
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

Ekonomist Belgin Maviş, altındaki hareketliliği ve piyasaların gündemini değerlendirdi. Maviş, altında yaklaşık olarak 9 günlük bir yükselişin görüldüğünü ifade ederek, "Altında yükselişin hız kestiğini gördük" açıklamasını yaptı.

 

 

"ALTIN GEÇİCİ RALLİNİN SONUNA GELDİ"

Maviş, "Altını tetikleyen unsur ne? Belirsizlik. Altının geri çekilmesini sağlayacak yani altına satış getirecek unsur nedir? İşte pandemi sürecinin sona ermesi. Koronavirüs aşısının net bulunduğuna dair haberler altına olan yönelişi ciddi anlamda durduracaktır. O yüzden altın tarafı bu geçici rallinin sonuna geldi" dedi.

 

 

YORUMLAR 150
  • Memoli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir devletin altın rezerv ne kadar cok ise o kadar ekonomik olarak guclıdır. Bunu sakın dolar euroya bakarak kıyaslamayın, ornek bizim paramız dolar ve euro ve frank gıbı Avrupa paralarının karsılıgıbda deger siz ama Rusya gibi japonya gıbı paraların karsılıgıbda degerlı, gelegelelım dunyada encok altın bulunduran ulkerın basında3 sırada Rusya geliyor 1 cı sırada amerika enbasta. Altın rezervi paranızı degerlı kılar anlamına gelmez bilginşze. Bizşm ulkemızde ekonomistler cogu bigileri carpıtır yalan soyler
    Cevapla
  • Mihriban 3 yıl önce Şikayet Et
    Altın ne işe yarıyor da bu kadar kíymetli hiç anlamıyorum. İlac mı yapılır, savunma sanayiinde mi kullanılır☹️insanin barinmasında?, Haberlesme? Ulasim? Yiyecek icecek ? Sadece gosteriş. Doğada kaybolmamasiysa dunyada altini degerli kilan plastik var .
    Cevapla
  • ÜMİT 3 yıl önce Şikayet Et
    Altın olmadan nefes alamasın altın para senedinin karşılığıdır altının yoksa paran kağıttan farksız olur
    Cevapla
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    ben bu başlığı en son kuyumcudan duymuştum, o vakit 120TL idi gram altın fiyatı... dolayısıyla bütün paralar çakılır kaybeder, ama altın değer kaybetmez.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Düşecek dediler 268 tl den aldım, 435 oldu halen düşecek diyolar...
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Altın 500 bulacak gram paran varsa altına yatir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle