Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu: Şahingözü TSK'ya teslim edildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Şahingözü-OD Termal Kameraların ilk teslimatlarının JGK’ya yapıldığını bildirdi.

GİRİŞ 28.07.2020 15:37 GÜNCELLEME 28.07.2020 15:42
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Şahingözü-OD Termal Kameralara ilişkin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı.

 

 

Paylaşımda, “Şahingözü-OD Termal Kameraların ilk teslimatları JGK’ya yapıldı. Tehditlerin detaylı belirlenmesi ve gözetlenmesi için ASELSAN tarafından geliştirilen sistem, gündüz-gece ve olumsuz hava koşullarında kullanılan 2. nesil termal kamera ve yüksek hassasiyetli gündüz kamerasına sahip” ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, kamera sistemine ilişkin görüntüler de paylaşıldı.

 

 

YORUMLAR 26
  • Hüseyin cerci 3 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu ile mücadelede bitkilerin gece yaydıklarI ışıkların çalışan kameralar var yurt dışında kullanılıyor bu tip kameralar varmı yoksa üzerinde çalışma yapılıyormu
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten TSK bünyesinde Şahingöz termal kamera bulunuyordu bu yeni bi icat değilki ha belki yaygın olarak olmayan karakollara dağıtım yapılıyosa bilemem.bizim bölükte vardı birtane.
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim hemen anlamadan zaten var deme evet var zaten bunlar TSK nın envanterinde var yanlız 1. Nesil olanı var bunlar ikinci nesil daha hassaiyeyi üstün son versiyon şahingöz
    Cevapla
  • Horlama 3 yıl önce Şikayet Et
    Güçlü devlet milleti korur . Güçlü millet devleti şaha kaldırır... İkisi terazi kefesi gibi.allaha şükür ki bu gururu devlet millet yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Köksal 3 yıl önce Şikayet Et
    SSB.lığının son zamanlarda yapmış olduğu yeni icatlarla TSK envanterine kamış olduğu sistemler için başta Savunma Sanayi Başkanlığı çalışanlarına ve emeği geçen herkese saygılarımı sunarım. İyiki varsınız durmak yok yeni icatlara devam.
    Cevapla
  • eturk 3 yıl önce Şikayet Et
    iki tanede palet koysalar bildiğin Wall-e
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle