HalkBank 0,55 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz 30 bin TL İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı

HalkBank 0,55 faiz oranları ile 6 ay ödemesiz 30 bin TL'ye kadar düşük faizli kredi paketini açıkladı. Normalleşme süreci kapsamında başta düğün yapacaklar olmak üzere evini yenilemek isteyen tüm vatandaşlar düşük faizli kredi verecek. İşte HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi başvuru şartları...

HalkBank 0,55 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz 30 bin TL İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı
HalkBank 0,55 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz 30 bin TL İhtiyaç Kredisi! Kredi başvuru ekranı
GİRİŞ 30.07.2020 09:56 GÜNCELLEME 30.07.2020 09:57

HalkBank başta düğün yapacak olanları sevindirecek düşük faizli kredi paketi açıkladı. Banka Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanması adına 0,55 faiz oranları ile 6 Ay ödemesi 30 bin TL'ye kadar kredi verecek. Peki HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen detaylar...

 

 

HalkBank Temel İhtiyaç Destek Kredisi 6 ay ödemesiz 10 bin TL kredi veriyor! Başvuru şartları

VakıfBank'tan 3 ay ödemesiz 7 farklı ödeme planı ile Bayram kredisi! Kredi başvuru ekranı?

 

 

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar verilen kredi paketidir.

HALKBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,55 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 0,82 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

HalkBank Sosyal Hayatı Destek Kredisine HalkBank şubelerinden ve resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla başvuruda buluna bilirsiniz.

HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ