Binlerce emekliye müjde! Ödemeler bugün başladı

Kurban Bayramı'na bir haftadan az bir süre kaldı. Bağ-Kur'lu emeklilerin emekliği aylığı ve bayram ikramiyeleri bugün ödenmeye başlandı. Bağ-Kur emeklileri zamlı maaşlarıyla birlikte bayram ikramiyelerini de 25-28 Temmuz tarihileri arasında almış olacak.

Binlerce emekliye müjde! Ödemeler bugün başladı
Binlerce emekliye müjde! Ödemeler bugün başladı
GİRİŞ 25.07.2020 13:11 GÜNCELLEME 25.07.2020 14:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kurban Bayramı SSK ve Bağ-Kur emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı'ndan ödeneceğini açıklamıştı.

 

Buna göre, Bağkur emeklileri için 25-28 Temmuz tarihleri arasında aylık ödeme günlerinde hesaplarına yatırılacağı ifade edildi.

.

YORUMLAR 3
  • oraloğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: birşah yoğurt. kg. mı 1-3 TL y, geçmez... bu ne yahu bedava mal reklamı verir gibi.. 13.- TL imiş 3 Kg.ayıp ya .... dünyanın pahalı 4. ülkesiyiz. Hindistandan sonra. putperestlerle yarışıyoruz .müslüman ülke olarak dünyanın en ucuz ülkesi olmamız lazım.bunlar hep dünya ehli olmanın eseri.tasavuf müşahade yakin ehli
    Cevapla
  • Yami 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman dediğin üretir çalışır. Bizde ne var. Müslümanlık lafta kalmış fırsatçı bi millet olmuşuz. Örnek, pandemi sürecinde yüzde 50 den fazla artan kuruyemiş fiyatları.
    Cevapla
  • H Sabri KARADENİZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayram ikramiyesi alamayan oda borsa ve banka emeklilerine de ikramiye müjdesi olsaydı çok iyi olurdu.
    Cevapla