Türkiye tarihinin en büyük projesi! Erdoğan duyurdu: Hazırlıklar başladı

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ikinci yılının değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Şu anda tam olmasa da, yarım da olsa bizim de bir uçak gemimiz var. Şimdi bunun tamamını yapacağız. İnşallah bizim de uçak gemimiz olacak. Şimdi bununla başlıyoruz, denize indi. Şimdi bir, iki tane daha alma gayretinde olacağız" açıklamasında bulundu.

Türkiye tarihinin en büyük projesi! Erdoğan duyurdu: Hazırlıklar başladı
Türkiye tarihinin en büyük projesi! Erdoğan duyurdu: Hazırlıklar başladı
GİRİŞ 21.07.2020 16:15 GÜNCELLEME 21.07.2020 16:20
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi İki Yıllık Değerlendirme Toplantısı"nda önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

Savunma sanayisine yönelik yaptığı açıklamalarda yerli ve milli uçak gemisiyle ilgili heyecanlandıran açıklamalarda bulunan Erdoğan "Şu anda tam olmasa da, yarım da olsa bizim de bir uçak gemimiz var. Şimdi bunun tamamını yapacağız. İnşallah bizim de uçak gemimiz olacak. Şimdi bununla başlıyoruz, denize indi. Şimdi bir, iki tane daha alma gayretinde olacağız" ifadelerini kullandı.

"BU İŞİN ŞAKASI YOK, KARARLIYIZ"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın savunma sanayisine yönelik yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar şöyle:

"Milli İHA motorumuz PD-170 ilk uçuşunu ANKA platformu ile yaptı. Atmaca seyir füzemizin de testlerinde sona gelindi. Korkut projesinde ilk sistemler envantere girdi. Ülkemizin en önde olduğu alanlardan zırhlı araçlardan bin 800'ü birimlere teslim edildi.

Şu anda tam olmasa da, yarım da olsa bizim de bir uçak gemimiz var. Şimdi bunun tamamını yapacağız. İnşallah bizim de uçak gemimiz olacak. Şimdi bununla başlıyoruz, denize indi. Şimdi bir, iki tane daha alma gayretinde olacağız.

Yeni tip denizaltı kapsamında Piri Reis havuza çekildi, bizzat o işi yaptık. Savaş gemilerimizin bakımları için inşa ettiğimiz 10 bin ton kaldırma kapasitesine sahip yüzer havuzumuz İzmir'e teslim edildi. Bu işin şakası yok, kararlıyız olacak."

YORUMLAR 69
  • Recepali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman yapacagız bu uçak gemisini. 20 sene sonramı fransanın dev uçak gemisi geldi bile rodos açıklarında. Her zamanki gibi her şeye geç kaliyoruz 90 senedir uyumanın ve uyutulmanın bedelini çekiyoruz. Ve her şeyi son 20 seneye sığdırmaya çalışıyoruz bu mümkün degil
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sihirli deynek yok. Sıra onda diyor işte. Basamaklar bir bir çıkılıyor. Daha düne kadar ihamız yoktu. Bak oldu. Helikopter yoktu o da var. Bunların daha iyileri de yapılıyor. Akıncı tiha, ağır saldırı helikopteri vs. Bunlar nasıl yapıldı ve yapılıyorsa uçak gemisi de yapılır inşallah. Bu ülkenin başına çorap ördüler. Bu hükümet başa geldiğinde önce o çorabı başından atmak için çalıştı. Şimdi de ülke adım adım ileriye gidiyor. Bunu Yunan bile biliyor.
    Cevapla
  • dahya 3 yıl önce Şikayet Et
    daha dünya TÜRK lerin neler yapacağını 2025 de görecek ağızları açılıp kalacak bir millet yeniden dimdiri ve yeni bir güçle azimle sabatla kalkıyor barış için huzur için karnından konuşanlara karşı kalkıyor yeter ve dur demek için
    Cevapla
  • Muhittin 3 yıl önce Şikayet Et
    Rotası belli olmayan gemiye Allah rüzgarı bile yardımcı olarak göndermez. Niyetli ve azimli olan Reisimiz Allah'ın izniyle o işe başlamadan evvel bile yarısı yapılmış demektir. Allah yardımcın olsun Reis. Düşmanlarının kalbine korku ve yeis kaplasın dostların ve müslümanların kalbi Allah'ım her an sana ummadığın yerden yardımcı ve güç takviyesi göndermesi için dualarımızdasın.
    Cevapla
  • Göksen Merey 3 yıl önce Şikayet Et
    Uçak gemisinde hangi uçak olacak? Uçak kalkmayan İlk uçak gemisine mi sahip oluyouz!
    Cevapla
  • Kederli 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha iyisini yapmak istedin de elinden mi aldık.
    Cevapla
  • Vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Faydasız! Bu kadar insan bilemedi sen bildin valla 10 puan sana
    Cevapla
  • Mustafa Ugur 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin batigin toprak için ölurum Reis !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle