Rusya'dan Türkiye açıklaması: Sayı 4 milyonu bulur

Rus Kommersant gazetesi, Türkiye-Rusya sınırlarının açılması durumunda Türkiye'ye giden turist sayısının 4 milyonu bulacağını açıkladı.

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Sayı 4 milyonu bulur
Rusya'dan Türkiye açıklaması: Sayı 4 milyonu bulur
GİRİŞ 21.07.2020 12:02 GÜNCELLEME 21.07.2020 12:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya'nın en yüksek tirajlı iş dünyası gazetesi Kommersant, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle durdurulan uçuşların yeniden başlaması halinde, Rusya’dan Türkiye’ye gidecek turist sayısının 4 milyonu bulabileceğini duyurdu. 

 

 

Kommersant, 2019 yılında bu sayısının 7 milyon olduğunu, geçtiğimiz haftalarda en çok rezervasyon yapılan yerin Türkiye olduğunu kaydetti. Rusya’da online rezervasyon yapılan tur şirketlerinin internet sitelerinde de en çok aranan ülkenin Türkiye olduğu bildirildi. 

Öte yandan gazetedeki haberde, Rus turistlerin Belarus üzerinden Türkiye, Arnavutluk ve Mısır’a tatil yapmaya gittiklerini bildirdi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • Izmirli ibo 3 yıl önce Şikayet Et
    Butun coronali adamlari ulkeye gonderip Turkiye yi caresiz birakmak istiyorlar.yemezler
    Cevapla
  • kosovalı 3 yıl önce Şikayet Et
    rus ayısını kimse sevmiyor zaten o gelmesin bu gelmesin eeee turizm den ekmek yiyenler ne olcak habire sallayanlar var yurda döviz girmeden nasıl olcak bu iş iyi o zaman ihractta yapmayalım bazı arkadaşlar kızıcak diye ne yiceksin oturu köyünde dometes ekmek yersin yada soğan öyle kolaymı gelmesinler o gelmesin bu gelmesin siyaset ayrı şey ticaret ayrı şey oda sana d.gaz vermez sonra evine soba kurarsın ne güzeldi, d.gaz dersin habire estirenler intikammı alıcan sahada al turist sana para bırakıcak akıllım gelme demek ne demek ?
    Cevapla
  • erdemir 3 yıl önce Şikayet Et
    pis ruslar gelmeyin lan
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    ırkçı
    Cevapla
  • tokatlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmesinler askerlerimizi unutmadık
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Covid-19 patlaması olur resmen. Bu kadar da gevşeklik olmaz her şeyin bir sınırı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle