Bakan Albayrak'tan 'TOGG' paylaşımı: Artık geleceği yönetme vakti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Merkezi için 'hayırlı olsun' dileğini ileterek, "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle fabrikamızın temeli atıldı ve yeni bir dönemin kapısı aralandı. Artık geleceği yönetme vakti" dedi.

Bakan Albayrak'tan 'TOGG' paylaşımı: Artık geleceği yönetme vakti
Bakan Albayrak'tan 'TOGG' paylaşımı: Artık geleceği yönetme vakti
GİRİŞ 18.07.2020 22:15 GÜNCELLEME 18.07.2020 23:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakan Albayrak, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşımını alıntılayarak bugün temeli atılan TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Merkezi için 'hayırlı olsun' dileğini iletti. Albayrak, paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

"TOGG, fabrikasıyla birlikte doğrudan ve dolaylı olarak birçok sektöre ekonomik katkıda bulunacak. Bugün de Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle fabrikamızın temeli atıldı ve yeni bir dönemin kapısı aralandı. Artık geleceği yönetme vakti. Ülkemize hayırlı olsun."

 

 

 

YORUMLAR 4
  • sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    la havle vela guvvete illa billahil aliiyl azim! estagrirullah... el azim. ya sabııırrr...
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım araba alamıyoruz.araba fiyatları çok ciddi şekilde arttı.devlet eliyle almanyadan 2010 2015 arası araç ithal edilsin.Toki kuraları gibi isteyenlere araç verilsin.hem devlet hem millet kazansın.
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    İki sene daha bekle, dışardan araba alıp döviz vemektense yerli araç kullan.
    Cevapla
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle yaparsa devlet ÖTV'den nasıl para kazanacak halla halla devlet yapmadığı, ithal ettiği sıfır araba fiyatı kadar vergi alacak ki devlet işleri yürüsün sen arabaya binmişsin binmemişsin kimin umrunda !!
    Cevapla