THY pandemi etkisinden sıyrılıyor: En fazla uçuş gerçekleştiren ikinci havayolu oldu!

KORONAVİRÜS nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran’dan itibaren yurt dışı uçuşlarına tekrardan başlayan Türk Hava Yolları (THY) dün gerçekleştirdiği 568 uçuşla Avrupa’nın en fazla uçuş yapan ikinci havayolu şirketi oldu.

THY pandemi etkisinden sıyrılıyor: En fazla uçuş gerçekleştiren ikinci havayolu oldu!
THY pandemi etkisinden sıyrılıyor: En fazla uçuş gerçekleştiren ikinci havayolu oldu!
GİRİŞ 16.07.2020 17:36 GÜNCELLEME 16.07.2020 17:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili olarak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,"15 Temmuz tarihinde İstanbul Havalimanı, 421 uçuşa ev sahipliği yaparak Avrupa’nın en yoğun havalimanları içerisinde dördüncü sırada yer aldı. Aynı gün 568 uçuş gerçekleştiren THY ise Avrupa’nın en fazla uçuş gerçekleştiren ikinci havayolu oldu" denildi.

 

YORUMLAR 7
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    iş başı yapamamış havayolu çalışanlarının agresif yorumlarıyla dolmuş burası sanki
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Destek olmak adina Almanya dan birbucuk kati fazlasinada olsa THK dan aldık biletimizi Türkiyem yeterki kalkınsın THK göklerde şanıyla kimseye el açmadan uçsun
    Cevapla
  • Sen suss 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Fetöcüleri kahru perişan etsin. Sizde zaten biraz utanma arlanma edep olsadi ,bu kadar alçak olmazdiniz. Pahali olmasina ragmen desdek amacli thy den bilet aliyormuş, sus Soytari.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli THY küçük düşürmeye kimsenin gücü yetmez bu böyle biline. Bilet fiyatlari pahali degil , Frankfurt Antalya. 1 .haftalik gidiş Dönüş 118 euroya ben gittim geldim. Daha kaç para olmasini bekliyorsun, Adam olun Adam Birakin şu pensilvanyadaki papazi
    Cevapla
  • Suss 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalanci,,, aklinca THY diger hava yollari şirketlerine göre daha pahaliymiş ALGISI üretmek istiyorsun ama kusura bakma senin gibi fetöcülere yer yok burada. THY diger hava yolu şirketlerinden pahali filanda degil bunuda DÜZELTMEK isterim bu vesileyle.
    Cevapla
  • Mustafa Ö. 3 yıl önce Şikayet Et
    THY güzel düsünceli kardeşim var ol
    Cevapla
  • karabatak 3 yıl önce Şikayet Et
    THY uçsun uçsun virüs döneminde en çok zarar eden yerlerin başında gelen yerlerden birisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle