Yorglass CFO’su Uğur Şeker’e 2020’nin en etkin finans lideri ödülü!

Finans konusunda Avrupa'nın en prestijli yayın kuruluşu Acquisitions International (AI) tarafından verilen “Global CFO Excellence Awards 2020” sahiplerini buldu. 2020 yılında cam işleme alanında dünyanın en etkin finans lideri ödülüne Türkiye’den Yorglass CFO’su Uğur Şeker layık görüldü.

Yorglass CFO’su Uğur Şeker’e  2020’nin en etkin finans lideri ödülü!
Yorglass CFO’su Uğur Şeker’e 2020’nin en etkin finans lideri ödülü!
GİRİŞ 08.07.2020 13:43 GÜNCELLEME 08.07.2020 13:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Modern iş dünyasının sesi olarak nitelendirilen, İngiltere merkezli Acquisition International’ın (AI) yıllardır başarıyla gerçekleştirdiği Global CFO Excellence Awards (Global CFO Ödülleri) 2020 yılında da sahiplerini buldu. Türkiye’de cam sektörünün önemli oyuncularından Yorglass’ın CFO’su Uğur Şeker dünyanın en etkin finans liderleri arasında bu yıl da yerini alarak, cam işleme alanında 2020 yılının Global CFO’su ödülünü aldı.

“Ödül hem Yorglass Ailesine hem de Türkiye’ye”

Küresel ekonomik dalgalanmaların yaşandığı son yıllarda dünyanın önde gelen şirket ve kurumlarını finansal yönetimleri açısında değerlendiren Global CFO Excellence Awards, bu süreçte şirketlerin finansal istikrarını ve büyümesini destekleyen CFO’ların öncü rolünü taçlandırmak amacıyla veriliyor. Geçen yıl da Yılın Operasyonel CFO’su seçilen Yorglass CFO’su Uğur Şeker aldığı ödülle ilgili şunları söyledi:  “Düzcam ve endüstriyel cam sektörünün global oyuncusu Yorglass olarak önceliğimiz her zaman müşterilerimiz, toplumumuz, sektörümüz ve ülkemiz için katma değer yaratmak. Bize layık görülen bu ödüller de işimizi doğru yaptığımızın en önemli göstergesi olarak bizi motive ediyor. Bu ödülü hem Yorglass hem de ülkemiz adına kazanmamızda emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ödül, bu başarı hepimize ait.” Uğur Şeker kimdir?

Ulusal ve çok uluslu ortamda FMCG ve finans alanında üst düzey yönetici olarak 23 yılı aşkın deneyime sahip olan Uğur Şeker, 2017 yılından bu yana Türkiye’de cam sektörünün lider şirketlerinden Yorglass’ın CFO’su olarak görev yapıyor. Uğur Şeker, geçtiğimiz yıl Global CFO 2019 Ödülleri’nde de Yılın Operasyonel CFO’su ödülüne layık görülerek, dünyanın önde gelen finans liderleri arasında yer almıştı.

YORUMLAR 1
  • Ahmet Paralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hak edilen bir ödül. Hem şirketi hem de kendisini kutluyorum. Türk yöneticilerimizin global ödüller alması çok gurur verici. Tebrikler.
    Cevapla