Konut ve Taşıt kredisi yapılandırması geldi mi? VakıfBank Ziraat kredi HalkBank başvuru ekranı!

Konut ve Taşıt kredisi için yapılandırma gelecek mi? HalkBank, VakıfBank ve Ziraat bankası normalleşme süreci kapsamında 0,64 faiz oranları ile 12 ay ödemesiz Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek kredisi paketlerini açıkladı. Daha öncesinde yüksek faiz oranları ile başta Konut ve taşıt kredisi çekenler ise kredileri için yeniden yapılandırma fırsatı tanınacak mı merak ediyor.

Konut ve Taşıt kredisi yapılandırması geldi mi? VakıfBank Ziraat kredi HalkBank başvuru ekranı!
Konut ve Taşıt kredisi yapılandırması geldi mi? VakıfBank Ziraat kredi HalkBank başvuru ekranı!
GİRİŞ 03.07.2020 09:12 GÜNCELLEME 03.07.2020 09:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kamu bankaları normalleşme süreci kapsamında 0,64 faiz oranları ile Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek kredisi vermeye devam ediyor. 12 ay ödemesiz olarak verilen krediler paketleri arasından ise vatandaşlar en çok Konut kredisi ve taşıt kredisine rağbet gösterdi. Beraberinde ise daha öncesinde yüksek faiz oranları ile Konut ve Taşıt kredisi çekenler HalkBank, VakıfBank ve Ziraat bankası tarafından verilen krediler kapsamında kredilerini yeniden yapılandırma imkanı tanınacak mı? merak etmeye başladı. Peki Daha öncesinde yüksek faiz oranları ile Konut ve Taşıt kredisi çekmiş vatandaşlar için yeniden düşük faiz oranları ile yapılandırma fırsatı gelecek mi? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

KONUT VE TAŞIT KREDİSİ YAPILANDIRMA GELECEK Mİ?

Kamu bankaları tarafından açıklanan Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek Kredi paketlerinin açıklanmasının ardından daha öncesinde kredi çekenler için yeniden yapılandırma fırsat tanınıp tanınmayacağı en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Kamu bankaları tarafından konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Açıklamanın yapılması ile birlikte tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HALKBANK VAKIFBANK ZİRAAT BANKASI NORMALLEŞME KREDİSİ

Halkbank düşük faizli Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek Kredisi;

 

HalkBank Avantajlı Konut Kredisi Paketi Şartları;

HalkBank Avantajlı Konut Kredisi Paketi sıfır ve ikinci el konut olmak üzere farklı faiz oranları ile veriyor. Müşteri başına İstanbul, Ankara ve İzmir için 750 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan banka, diğer iller için 500 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. 

HalkBank sıfır konut alacaklara 12 ay ertelemeli 0,64 faiz oranları ile 180 ay Konut Kredisi veriyor. 

İkinci el ev alacaklara ise yine 12 ay ertelemeli 0,74 faiz oranları ile 180 ay taksitle kredi imkanı sunuyor.

HalkBank Avantajlı Taşıt Kredisi Paketi Şartları;

Bireysel/kurumsal müşterilerimize; yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan satın alacağı sıfır km ya da ikinci el binek araç veya ticari araçlar için 60 aya varan vade seçenekleriyle Taşıt Kredisi Destek Paketi sunulmuştur.

Kampanyaya 0 Km ve 2. El motosiklet alımları da dâhildir.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Taşıt Kredisi Destek Kredi Paketi’nden;

Anlaşmalı yerli otomotiv üretimi yapan firmalardan satın alacağınız 0 km taşıt için, belirli marka ve modellerde aylık %0,49’dan başlayan faiz oranları ile 60 aya varan vade kadar 120.000 TL’ye kadar, 
Satın alacağınız 7 yaşına kadar olan 2.El Taşıt içinse, aylık  %0,82 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 150.000 TL'ye kadar yararlanabilirsiniz.

HALKBANK NORMALLEŞME SÜRECİ KREDİ PAKETİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

VakıfBank düşük faizli Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek Kredisi;

VakıfBank Avantajlı Konut Kredisi Paketi Şartları;

VakıfBank Avantajlı Konut Kredisi Paketi sıfır ve ikinci el konut olmak üzere farklı faiz oranları ile veriyor. Müşteri başına İstanbul, Ankara ve İzmir için 750 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan banka, diğer iller için 500 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. 

VakıfBank sıfır konut alacaklara 12 ay ertelemeli 0,64 faiz oranları ile 180 ay Konut Kredisi veriyor. 

İkinci el ev alacaklara ise yine 12 ay ertelemeli 0,74 faiz oranları ile 180 ay taksitle kredi imkanı sunuyor.

VakıfBank Avantajlı Taşıt Kredisi Paketi Şartları;

VakıfBank yerli üretim yapan anlaşmalı firmalarımızdan 0 KM binek araç veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 - %0,69 faiz oranı ile Taşıt Kredisi imkanı sunuyor.

İkinci El Taşıt-Motosiklet Kredisi

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize aylık %0,82 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı VakıfBank’ta.

Kredinin Özellikleri:

- Azami 6 ay ödemesiz dönemli
- Toplam azami 60 ay vadeli
- 2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami limit 150.000 TL’dir.
- 7 yaşa kadar olan taşıtlar kredilendirilecek.

VAKIFBANK NORMALLEŞME SÜRECİ KREDİ PAKETİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ziraat Bankası düşük faizli Konut, Taşıt, Sosyal Hayatı Destek ve Tatil Destek Kredisi;

Ziraat Bankası Avantajlı Konut Kredisi Paketi Şartları;

Ziraat Bankası Avantajlı Konut Kredisi Paketi sıfır ve ikinci el konut olmak üzere farklı faiz oranları ile veriyor. Müşteri başına İstanbul, Ankara ve İzmir için 750 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlayan banka, diğer iller için 500 bin TL'ye kadar 12 ay ödemesiz kredi imkanı sunuyor. 

Ziraat Bankası sıfır konut alacaklara 12 ay ertelemeli 0,64 faiz oranları ile 180 ay Konut Kredisi veriyor. 

İkinci el ev alacaklara ise yine 12 ay ertelemeli 0,74 faiz oranları ile 180 ay taksitle kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası Avantajlı Taşıt Kredisi Paketi Şartları;

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil)  veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize 1.El-Sıfır Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi,  İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize 2.El Taşıt Destek Kredisi sunmaktayız.

1.El-Sıfır Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi

Yerli üretim yapan anlaşmalı firmalardan sıfır km binek araç (motosiklet dahil)  veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize firmalar ile yapılan anlaşmalar bazında değişmek üzere aylık %0,49 - %0,69 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunmaktayız.

50.000 TL tutarlı, 36 ay vade, aylık %0,69 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan taşıt kredisinin yıllık maliyet oranı % 10,7983'tür.

2.El Taşıt Destek Kredisi

İkinci el binek araç (motosiklet dahil) veya ticari araç satın alacak bireysel/kurumsal müşterilerimize %0,82 faiz oranı azami 6 ay ödemesiz toplam azami 60 ay vadeli ile 2. El Taşıt Destek Kredisi ürünü sunmaktayız.

2. El Binek Otomobil ve Ticari Taşıt Kredilerinde azami üst limit 150 Bin TL olacaktır.

Bu kapsamda, 7 yaşına kadar ikinci el otomobiller için kredi kullanılabilecektir.

50.000 TL tutarlı, 36 ay vade, aylık %0,82 faiz oranı, %0,50 kredi tahsis ücreti ile kullandırılan taşıt kredisinin yıllık maliyet oranı % 12,8768'dir.

ZİRAAT BANKASI NORMALLEŞME SÜRECİ KREDİ PAKETİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUMLAR 2
  • kanka44 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kim ilgilenecek kredi yapılandırması ile onu anlayamadık banka mı hükümetmi laz babamı ?
    Cevapla
  • fetih 3 yıl önce Şikayet Et
    Faizi indirecegine yükseltseydiniz bundan iyi olurdu. Ne oldu faizi indirdin emlak fiyatı mütayidler tarafından %30 zam yapdılar eee neye yaradı faiz indirimi mütayidlere tabiki. yani yine zengin kazandı. Faizi yükseltseydiniz en azından mütayidlerein elinde patlardi hemde parası olan alırdı
    Cevapla