RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den 'maaş' açıklaması: Hayret ve esefle takip ediyorum

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, "Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı. Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım. Zaten aksi de kanunen mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den 'maaş' açıklaması: Hayret ve esefle takip ediyorum
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den 'maaş' açıklaması: Hayret ve esefle takip ediyorum
GİRİŞ 21.06.2020 17:08 GÜNCELLEME 21.06.2020 17:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter'dan, maaşına yönelik iddialara ilişkin paylaşımda bulundu.

Şahin, gençlerin ruhsal, fiziksel ve ahlaki gelişimine olumlu katkı sunan, kötü alışkanlıklardan onları uzak tutarak spor yoluyla sağlıklı ve mutlu bir yaşama onları yönlendiren organizasyonlara her zaman destek verdiğini kaydetti.

"Hayret ve esefle takip ediyorum"

Bu amaçla tamamen gönüllü olarak ve hiçbir gelir elde etmeksizin fedakarlıkla yürüttüğü Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu üyeliğinin manipüle edildiğini vurgulayan Şahin, sanki bu görevden bir gelir elde ediyormuş gibi gündeme getirilmesini hayret ve esefle takip ettiğini ifade etti.

Şahin, hiçbir zaman Üst Kurul Başkanlığı ve kısa bir süredir de bir kurumdaki Yönetim Kurulu Üyeliği dışında başka bir görevden geliri olmadığına, kanunen de olamayacağına dikkat çekti.

Topluma faydalı olacağına inandığı bu tür görevlerde her türlü karalamalara karşın iyi niyetle bulunmaya devam edeceğine değinen Şahin, RTÜK'ü ve şahsını yıpratmak için yapılan kötü niyetli yalan haberlere itibar edilmemesi, doğru bilgi için resmi kaynakların takip edilmesini istedi.

RTÜK Başkanı Şahin, paylaşımında şunları kaydetti:

"Hiçbir zaman 4 maaşım olmadı. Kurumumdan aldığım maaşla beraber sadece bir yerden yönetim kurulu maaşı almaktayım. Zaten aksi de kanunen mümkün değildir. Bunu çok iyi bilmelerine rağmen ısrarla maaşım üzerinden manipülasyon yapmaya devam edenlere açıklamam özelikle duyurulur."

YORUMLAR 11
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    İki maaş da olmamalı. Kaç kişi böyle iki maaş alıyor. Bunlara acilen yasak getirilmeli.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    İftira yalan düşünün kaynağı neresi.Düşünmeye gerek varmı.Tabkki yok.
    Cevapla
  • Ömer Sivas 3 yıl önce Şikayet Et
    İkinci maaş ney
    Cevapla
  • izmitli 3 yıl önce Şikayet Et
    peki ne kadar maaş alıyosun onuda açıklayın bekliyoruz
    Cevapla
  • Y women 3 yıl önce Şikayet Et
    ne işine yarayacak öğrenince
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İşbankası ve iştiraklerinde chp kaç partili yandaşı yönetim kurullarında görevlendirmiştir. Huzur hakkı olarak kaç lira almaktalar. Isbankasi hisselerinin devrine arpaliklarin gitmesinden dolayı mı karşılar.
    Cevapla
  • Yağız gökay 3 yıl önce Şikayet Et
    yani diyorsunki chp liler yiyorsa ki iş bankası devlet kuruluşu değil,vakıfbank devlet kurumu ama,onlar yiyorsa bizde yiyelim diyorsun,sonra müslümanım diye geçiniyorsun ortalıkta,senin gibiler olduğu müddetçe daha çok yerler merak etme..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle