Bakan Kurum'dan İmamoğlu'na yanıt

Bakan Kurum, Halkalı Millet Bahçesi'nde Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte gazetecilerin, İmamoğlu'nun Riva Deresine ilişkin açıklamalarını sorması üzerine değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 06.06.2020 21:42 GÜNCELLEME 06.06.2020 21:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Riva Deresi ıslah projesine ilişkin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yanıt verdi.

'SAYIN BAŞKANA TAVSİYEM...'

"Oradaki kirliliğin nedeni iki arıtma tesisinin by-pass ederek doğaya bıraktığı sulardır. Sonuçta arıtma tesisi yapılmış, sana teslim edilmiş. Sen o arıtma tesisini çalıştırmakla mükellefsin" diye konuşan Kurum, "Boş laf üretmiyoruz. Sayın başkana da tavsiyem, artık projelerine baksın. 11 aydır belediye başkanı. 11 ay geriye dönüp baktığında İstanbul'u aldığı noktadan bugüne geldiğinde ne yaptığını kendi çerçevesinde bir incelesin." ifadelerini kullandı.



Dünya Çevre Günü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 10 millet bahçesinin açılışını gerçekleştirdiklerini anlatan Kurum, çevreye ilişkin ülkede bir yatırım varsa bakanlığın orada olduğunu söyledi.

 

 

YORUMLAR 7
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    bunların önüne 3 koyun ver güdemez.bunu bile bile sırf erdoğan düşmanlığı yüzünden bu meymenetsize oy verdiler.çeksinler istanbullular cezalarını,bunlar nerde ahlaksızlar varsa onlarla iş tutar verde vatan haini varsa onlarla beraber olurlar.nerde sözde sanatçı varsa onlara bol bol konser verdirip palazlandırırlar.bunlar Allah için vatan için insanlar için ça lış maz laaaarrr.
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    istanbul her sey cok guzelmi
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakanim ne olur şu tipi muhatap alipta cevap vermeye gerek yok.Vallahi zaman kaybi.Lütfen kaybedecek bir saniyeniz bile yok.Allah kolayliklar versin.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık sayın bakanım
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    11 ay geriye dönüp baktığında belediye başkanımız bol bol üzüldüğünü görmüştür..çünkü her on kesilmesinden biri beni çok üzmüştür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle