Selçuk Bayraktar paylaştı: AKINCI da çok sevecek bu iki cengaveri

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yerli Bozdoğan ve Gökdoğan füzeleriyle ilgili paylaşımda bulundu. Bayraktar paylaşımında, "AKINCI da çok sevecek bu iki cengâveri" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 06.06.2020 19:41 GÜNCELLEME 06.06.2020 19:49
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından GÖKTUĞ Projesi'nin yerli ve milli iki kahramanı olan Bozdoğan ve Gökdoğan füzeleriyle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

 

 

Bayraktar, yaptığı paylaşımda "AKINCI da çok sevecek bu iki cengâveri" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 119
  • Erdal Atalay 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıncı SİHA'yı ve taşıyacağı bu iki "cengaver" i,Sirte üstünde uçan BAE sihalarına karşı denemenin TAM ZAMANI ...Hem akıncı hemde,havadan havaya buu füzelerimiz denenmiş olur,...
    Cevapla
  • Freedom 3 yıl önce Şikayet Et
    Canlarım benim iyi ki varsınız, ne mutlu size ki bu milletin geleceğinin garantisi olmak size nasip oldu...
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    MaşaAllah,barekAllah,la kuvvete İlla billah.Akıl,İlim,Güç,kuvvet,kudret Allah'tandır.Allah Selçuk kardeşimizi ,ekibini ve her türlü desteği veren Devletimizi,Cumhurbaşkanımızı ve Savunma Bakanlığımızı,Aselsan,Tubitak,Tusaş gibi Teknolojik kurum ve kuruluşlarımızı her türlü nazardan,hasedçiden,kem gözlerden,muhafaza etsin.Her daim muhafaza ve muvaffak eylesin.Milyarlarca kez Amin.
    Cevapla
  • Tahir 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • Ahmet ucur 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun emeğine sağlık Allah nazarda korusun.
    Cevapla
  • Toremen 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin gururu oldonuz allah hepinize zihin açıklığı versin bir goklerde turk savas uçakları gorsek insallah siz başardıkça beklentimiz çoğalacak ayağınıza taş değmesin sizler kahramansınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle