10 bin TL'lik tatil paketi: 6 ay ödemesiz verilecek

Kamu bankaları tarafından açıklanan 4 kredi paketi içerisinde tatil paketi de yer alıyor. Söz konusu paket kapsamında seyahat acentelerinden tatil paketi satın alacak müşterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.

10 bin TL'lik tatil paketi: 6 ay ödemesiz verilecek
10 bin TL'lik tatil paketi: 6 ay ödemesiz verilecek
GİRİŞ 01.06.2020 10:47 GÜNCELLEME 01.06.2020 10:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tatil yapmak isteyen ve ilgili banka aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek amacıyla; bankalarla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilere 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak.

Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; müşterilerin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık yüzde 0,67 oranına denk geliyor.

Seyahat acenteleri ile anlaşmalar yapılacak anlaşmalarla vatandaşlarımıza tatil paketlerini, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri sağlanacak. Üye işyeri kampanya anlaşması yapılan firmalar bankaların web sitesinde yayımlanacak.

Tatil Destek Kredi Paketi’ne başvuru tarihi ve kanalı ise bu hafta içerisinde açıklanacak.

YORUMLAR 3
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Git 15 gün tatil yap 36 ayda geri öde! İnsanlar parası olduğu kadar ödeme yapmalı. 15 günlük müreffeh hayat için 36 ay kara kara düşünmeye gerek yok.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    ya arkadaş tatile gidende zaten para var niye veriliyor zengin bile alıyor nasılsa devletin parası alıyor merak etmeyin zenginden boş kalmaz turist olsun
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamu bankalarımıza elbette teşekkür ediyoruz.Lakin TC nin bireyleri olarak artık şu kelime oyunlarını bırakıp öz TÜRK çemizle gerçekleri bu AZİZ Türk Millet'ine açıklayın.36 Vaedeli,6 ayı ödemesiz.Sanki bu ödemesiz dönemin faizlerini hesaba katmıyorlar gibi açıklıyorlar,ardından 30 aya çekilen bedeli böldüğünüzde ödemesiz dönemin bir önemi kalmıyor.Siz 6 ay ödemesiz lakin isteyen bir ay sonrada ödemeyi başlatabilir deyin.Kararı müşteriniz versin.Kelime oyunları birşey kazandırmaz.
    Cevapla