'Biz Bize Yeteriz Kampanyası’nda toplanan rakam açıklandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, COVID-19 pandemisi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla 30 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” başlıklı milli dayanışma kampanyasında bugüne kadar toplam 2.030.380.771 TL toplandığını açıkladı.

'Biz Bize Yeteriz Kampanyası’nda toplanan rakam açıklandı
'Biz Bize Yeteriz Kampanyası’nda toplanan rakam açıklandı
GİRİŞ 23.05.2020 10:47 GÜNCELLEME 23.05.2020 10:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kampanya için vatandaşların toplam 6.405.225 sms attığını kaydetti.

 

 

Salgın sürecinde ekonomik ve sosyal destek paketleriyle vatandaşlara destek olunduğunu vurgulayan Bakan Selçuk, bu milli dayanışma kampanyasıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilave destekler sunulmasının amaçlandığını kaydetti.

Devlet ve milletin bu zor dönemde el ele vererek ihtiyaç sahibi vatandaşlar için örnek dayanışma sergilediğini ifade eden Bakan Selçuk, “Kampanyaya katkıda bulunan, destek veren yüce gönüllü milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Bu iyilik hareketine kampanya sona erinceye kadar desteğinizin devam etmesi çağrısında bulunuyorum.” dedi.

 

 

YORUMLAR 3
  • sadi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sms cok az olmus. .bunun en as 40 milyon olmasi lazimdi.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    2.030.380.771 TL para 83 milyon vatandasa esit dagigilsa Türkiyede herkes milyoner...
    Cevapla
  • nikelaj 3 yıl önce Şikayet Et
    esprimi yaptin. yoksa matematik mi sorunlu.
    Cevapla