'Bayram Kredisi' kampanyası! 3 ay ödemesiz...

VakıfBank, başlattığı Bayram Kredisi kampanyası kapsamında, tüm bireysel segmentli müşterilerine 3 ay ödemesiz kredi imkanı sunacak.

'Bayram Kredisi' kampanyası! 3 ay ödemesiz...
'Bayram Kredisi' kampanyası! 3 ay ödemesiz...
GİRİŞ 20.05.2020 12:07 GÜNCELLEME 20.05.2020 15:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

VakıfBank'ın açıklamasına göre, geleneksel Bayram Kredisi ile desteklerine bir yenisini ekleyen banka, kredi için aylık yüzde 0,98 faiz oranı uygulayacak ve VakıfBank müşterileri, 3 ay ödemesiz dönemli krediden 60 aya varan vade seçenekleriyle faydalanabilecek.

 

Banka müşterileri SMS ile de krediye başvurabilecek. Bu kanaldan başvurularda, "KREDI" "TCKN" "AYLIK GELİR" bilgileri aralarında birer boşluk bırakarak 5724'e SMS gönderilmesi yeterli olacak. 3 bin liradan başlayacak kredi tutarı 125 bin liraya kadar yükseltilebilecek.

3 AY ÖDEMESİZ, 60 AY VADELİ KREDİ

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmeler yer alan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, her zaman olduğu gibi bu kampanya ile öncelikle ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes aldırmayı hedeflediklerini bildirdi.

 

Çelebi, "Bayrama özel 3 ay ödemesiz, 60 ay vadeli kredimizden ihtiyaç sahibi tüm bireysel segmentli müşterilerimiz faydalanabilecek. Ramazan Bayramı’na özel hazırlanan kredi paketinin üst limiti 125 bin TL olup, aylık yüzde 0,98 gibi piyasa koşullarına göre uygun bir faiz oranı uygulanacak." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • mtrk 3 yıl önce Şikayet Et
    "Faiz"in adı "kredi" oldu. Faiz HARAMdır.
    Cevapla
  • İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Banada çıkmadı
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru soyleniyor
    Cevapla
  • Lütfiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben emekliyim her bankaya başvuru yaptım malesef. Onay çıkmadı. Hiz bir bankadan. Evden attilicam kiramı veremedim. Neden emekliye ihtiyaç kredisi vermiyor . Anlamış değilim.konsulara ve iki oglunada çıktı alt komsumada çıkti.tanidiklarada çıktı .neden bana çıkmıyor kiredi emekliye.dul ve yetim maaşı alıyorum. Niye olun deniliyor bana bana biri cevap versin lütfen.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende cok muracat ettim ama cikmadı herhalde bize güvenmiyorlar
    Cevapla
  • Hakan demir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ödediyimiz kredi var 2.ooo tl borcum var gününde oduyom temel ihtiyaç kredisi çıkmıyo nasıl iş çok iyi yardim yapıyonuz ya asgariye milletimiz uyansın artık garibana yardim yok erken seçim olsa iyi olur evimize yarım aylıkla ne alınır ben uyandım bi dadaş olarak bakanlığa 50 defa yazdık kredi var vermiyolar gününde oduyom hicra bile yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle