Temel destek İhtiyaç Kresi nasıl başvuru yapılır? HalkBank kredi başvuru sonucu sorgulama!

HalkBank Temel Destek İhtiyaç Kredisi başvuru sonucu son dönemde en çok merak edilen konular arasında yerini aldı. Corona virüs ekonomik tedbirleri kapsamında başta 5 bin TL altı gelire sahip kişilere verilen kredinin ise başvuru şartları ve detayları HalkBank resmi internet sitesinde detayları ile paylaşıldı. İşte Bireysel Temel Destek İhtiyaç Kredisi sonucu ve başvuru ekranı...

Temel destek İhtiyaç Kresi nasıl başvuru yapılır? HalkBank kredi başvuru sonucu sorgulama!
Temel destek İhtiyaç Kresi nasıl başvuru yapılır? HalkBank kredi başvuru sonucu sorgulama!
GİRİŞ 15.05.2020 14:55 GÜNCELLEME 15.05.2020 14:55

HalkBank Corona virüs ekonomik tedbirler kapsamında 0,49 faiz oranları ile 6 ay ödemesiz 10 bin TL Temel Destek İhtiyaç Kredisi veriyor. Başvuru sonuçlarını kademeli olarak SMS ile ileten HalkBank, bir yandan da başvuru almaya devam ediyor. Başvuruda bulunan birçok kişi de başvuru sonucunun ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki HalkBank Bireysel Temel Destek İhtiyaç Kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru sonucu nasıl öğrenilir?

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank Temel İhtiyaç Destek Kredisi kampanyasına başvuruyu Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak ya da web sayfası üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

10 bin TL'ye kadar alınabilecek 6 Ay Ödemesiz Örnek Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi

10.000 TL Kredi kullananlar 0,49 faiz oranları ile 30 ay boyunca 376 TL taksit ödeyecek.

7.500 TL Kredi kullananlar 0,49 faiz oranları ile 30 ay boyunca 282 TL taksit ödeyecek.

5.000 TL Kredi kullananlar 0,49 faiz oranları ile 30 ay boyunca 188 TL taksit ödeyecek.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİNE BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HALKBANK TEMEL DESTEK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

HalkBank Bireysel Temel Destek İhtiyaç Kredisi başvuru sonucu başvuruda bulunan vayandaşlara SMS ile bildirilmeye devam ediyor. Başvuru sonucunun hangi aşamada olduğunu merak edenler ise HalkBank mobil bankacılık veya müşteri hizmetleri servisinden ulaşabilir. 

HalkBank Müşteri Hİzmetleri Telefon: 0850 222 0400

TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ NEDİR? 

Temel İhtiyaç Destek Kredisi, Corona virüs salgını Ekonomik İstikrar Kalkanı tedbirleri kapsamında hane halkı aylık geliri 5.000 TL’nin altında olan vatandaşlara gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla sunulan düşük faizle verilen ihtiyaç kredisine verilen isimim. 

VAKIFBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

Temel İhtiyaç Desteği kredisine aylık hane geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer orta ve düşük gelire sahip olanlar başvuruda bulunabilecek.