Bayram Şenocak: Ekonomik tuzaklara geçiş yok

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Koronavirüs sürecinde Türkiye ekonomisini çökertmeye kalkışan küresel finans çetelerine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada finans çetelerinin yurt içindeki işbirlikçilerine de dikkat çeken Şenocak, “Covid-19 sürecinde yükselen Türkiye’yi hazmedemediniz. Bundan böyle ekonomik tuzaklara geçiş yok. Kaybedeceksiniz” dedi.

Bayram Şenocak: Ekonomik tuzaklara geçiş yok
Bayram Şenocak: Ekonomik tuzaklara geçiş yok
GİRİŞ 12.05.2020 01:14 GÜNCELLEME 12.05.2020 01:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Türkiye ekonomisine yönelik yurt dışı kaynaklı finans operasyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs sürecini fırsat bilip Türkiye ekonomisini çökermeye çalışan küresel finans çetelerine karşı sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi;

 

 

ŞENOCAK: “YÜKSELEN TÜRKİYE’Yİ HAZMEDEMEDİNİZ”

Koronavirüs sürecinde Türkiye’nin gösterdiği başarının hazmedilemediğini vurgulayan Şenocak, “Küresel finans çeteleri ve içerideki işbirlikçi hainler; biliyoruz, hiçbir zaman Liderimiz Erdoğan’ın yönettiği güçlü bir Türkiye istemediniz. Covid-19 sürecinde yükselen Türkiye’yi hazmedemediniz. Hamleleriyle ezberinizi bozan Bakanımız Berat Albayrak’ı hedefe koydunuz. Ama artık karşınızda; anladığınız dilden konuşan, yaptırımlarıyla sizi cezalandıran ve geri adım attıran, küresel çetelere karşı her bir evladının, her bir Bakanının yanında dimdik duran güçlü bir Türkiye var. Bundan böyle #EkonomikTuzaklaraGeçişYok Kaybedeceksiniz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 2
  • siirtli vatan sever 3 yıl önce Şikayet Et
    canan Kaftancıoğlu nu bin görüyorsam seni bir görüyorum çok etkisizsin yakışmıyorsun.
    Cevapla
  • bir vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım şey bu partide herkes okonomi uzmanı maşaallah
    Cevapla