İbrahim Bodur'un değerleri geleceğe ışık tutuyor

Kale Grubu, kurucusu İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran değerleri etrafında kurgulanan KaleTalks online sohbetlerinin ikincisini ‘Yenilikçilik’ temasıyla gerçekleştirecek.

İbrahim Bodur'un değerleri geleceğe ışık tutuyor
İbrahim Bodur'un değerleri geleceğe ışık tutuyor
GİRİŞ 06.05.2020 14:41 GÜNCELLEME 06.05.2020 14:41

Kale Grubu’nun son 3 yıldır yürüttüğü ve salgın döneminde dijital mecralara taşıdığı KaleTalks sohbet serisi, ‘Öngörü’ teması ile başladı. Grubun kurucusu İbrahim Bodur’un kişiliğiyle özdeşleşmiş ve dünden bugüne köprü kuran ‘Öngörü, Cesaret, Yenilikçilik, Mücadele ve Güven’ gibi 5 ana değer etrafında yapılacak yayınların ikincisi ise ‘Yenilikçilik’ teması üzerine kurgulanıyor.

Bu değerlerle beslenen ve güçlenen Kale Grubu, yerel değerleri küresel vizyonuyla harmanlayan cesur bir girişimci olan İbrahim Bodur’un değerleri etrafında bir araya gelen konuşmacılarla, bugünün karmaşıklaşan dünyasını daha iyi anlamlandırmayı ve geleceğe dönük bir perspektif sunmayı amaçlıyor.

KaleTalks sohbetlerinde 8 Mayıs'ta ‘Yenilikçilik’ konuşulacak

Alanında uzman kişilerin katılımıyla gerçekleştirilecek olan KaleTalks sohbet serisinin ikincisinde, ihtiyaç ve isteklerin değiştiği, yepyeni yaşam deneyimlerinin büyük önem kazandığı yeni normal dünyada ‘Yenilikçilik’ kavramı yeniden masaya yatırılacak.

Moderatörlüğünü Reklamcılık Vakfı Başkanı Ömür Kula’nın yapacağı, ODTÜ Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi /CAG Mimarlık Atölyesi’nin Kurucusu Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Dünya Tasarım Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu ve Yaratıcı Endüstriler Derneği Başkanı Sertaç Ersayın ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi / Ece Yalım Design Studio Kurucu Ortağı Ece Yalım’ın in katılacağı KaleTalks sohbeti, 8 Mayıs Cuma günü, saat 14.00’te gerçekleşecek ve Kale Grubu Facebook, Youtube ve Twitter hesaplarından da canlı yayınlanacak.