Bakan Albayrak: Kadınların dik duruşları bizlere güç veriyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak “Kadınların, iş hayatının her alanındaki dik duruşları bizlere güç veriyor” dedi.

Bakan Albayrak: Kadınların dik duruşları bizlere güç veriyor
Bakan Albayrak: Kadınların dik duruşları bizlere güç veriyor
GİRİŞ 05.05.2020 21:48 GÜNCELLEME 05.05.2020 22:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından 'Birlikte Başaracağız' başlığı ile yaptığı paylaşımda “Yarınlarımızın mimarı kadınların, iş hayatının her alanındaki dik duruşları bizlere güç veriyor. Yasemin Hanım’ın vurguladığı gibi istihdamı koruyacak ve süreçten etkilenen her vatandaşımızın arkasında durmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak, videonun son bölümünde, “Bu bir Milli Mücadele bu mücadelede destek ihtiyacı hisseden her bir vatandaşımızın, işletmemizin, esnafımızın, fabrikamızın Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun hazinesi var” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 2
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısınız bakanın ulkenin ekonomisinin böyle güç olmasını sizlere borcluyuz. Ileriyi gören engin öngülerinizle hamd olsun ülkemiz dünyada sayılı ilk ekonomiler arasında.( not bahsi geçen listeyi ters çevirerek okuyun)
    Cevapla
  • Ahmet Köksal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu herif davamıza da, İslama da, reise de büyük bir bela felaket oldu. Herkesi rabbim bu beladan tez zamanda kurtarsın inşallah
    Cevapla