Ve başladı... ABD devi koronavirüse yenildi

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgının ardından birçok sektörde ekonomik zorluklar baş göstermeye başladı. Özellikle insanların karantina sürecinde ve sokağa çıkma yasağı olan bölgelerde temel ihtiyaçlar dışındaki alışveriş oranları düştü. Buna bağlı olarak da ABD'nin perakende devlerinden olan J.Crew Group, koronavirüs salgınının ekonomik etkileri sonucu konkordato başvurusunda bulundu.

GİRİŞ 05.05.2020 09:13 GÜNCELLEME 05.05.2020 09:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Amerikan perakende şirketi J.Crew Group, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileri sonucu konkordato başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

 

 

BORÇ VERENLERLE ANLAŞMA YAPTILAR

Şirketten yapılan açıklamada, yaklaşık 1,65 milyar dolarlık borcun öz kaynağa dönüştürülmesi için borç verenlerle anlaşma yapıldığı kaydedildi.

 

 

Açıklamada, J.Crew Group'un konkordato başvurusunda bulunduğu bildirildi. Söz konusu açıklamada görüşlerine yer verilen J.Crew Group Üst Yöneticisi (CEO) Jan Singer, borç verenlerle yapılan anlaşmanın, uzun vadeli ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak adına şirket için kritik bir kilometre taşı olduğunu ifade etti.

Singer, bu süreçte müşterilere hizmet sunmaya devam edileceğini belirterek Kovid-19 salgınından kaynaklanan olağanüstü koşullarda dahi tüm operasyonları günlük olarak sürdüreceklerini vurguladı

YORUMLAR 13
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    dolari eroyu ben dusurecegim.size kemal sozu
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Çin'de bir tabak pirinç koy sosyal kölenin önüne akşama kadar sana gömlek diksin, al bir dolara satın 70 dolara , tedarik Zinciri kopunca kaldın ortada,tabiki iflas
    Cevapla
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    abd bat bat devril ve dünya rahat bir nefes alsın beter ol abd
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd batıyor türkiyede dolar uçuyor bunu bana kimse anlatamiyor
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolar ABD nin malı değildir. ABD doları borç olarak FED den alır. FED'in sahipleri de dünyanın servetinin%90 Nina sahip büyük aileler. Yani ABD devrilse de o petrol dolarla ya da bu ailelerin sahip olduğu herhangi başka bir şeyle alınır.
    Cevapla
  • Onuncu köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlatayım kardeş, doların yüksel.esi bakması endeksli degildir dunyanin rezevr parası dolardır. Ikincisi yıllardır süren saldirilar hala devam etmektedir esas sorun bu yani bu türkiyeye bir saldırıdir amaç ekonomiyi cokertmek ve türkiyeyi yine eskisi gibi yönetmek.. olay bu. selametle
    Cevapla
  • turt 3 yıl önce Şikayet Et
    abd batsa bile dolar düşmez bizim milet doları seviyor
    Cevapla
  • Propanka 3 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki İrlandalılar
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    Daeısı diğer abd ve ab şirketlerinin başına...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle