DHMİ Genel Müdürü Keskin’den Atatürk Havalimanı açıklaması

Sözcü Gazetesi'nin Atatürk Havalimanı için "14 milyar lira uçtu" başlıklı yalan haberiyle hedef yapılan çalışmalarla ilgili Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin açıklama yaptı. Keskin Havalimanı yerleşkesinde devam eden sahra hastanesi inşaatı hızla devam ederken uçuş operasyonlarının kesintisiz devam ettiğini açıkladı.

DHMİ Genel Müdürü Keskin’den Atatürk Havalimanı açıklaması
DHMİ Genel Müdürü Keskin’den Atatürk Havalimanı açıklaması
GİRİŞ 04.05.2020 23:19 GÜNCELLEME 04.05.2020 23:19

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, bin kişilik yapımı süren pandemi hastanesi inşasının da sürdüğü Atatürk Havalimanı’nda ki kargo ve genel havacılık hizmetlerine devam eden piste ilişkin açıklamada bulundu.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunan Keskin, “Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki Sahra Hastanesi inşaatı ile 05/23 pistinden gerçekleştirilen tüm kargo ve genel havacılık operasyonları birbirinden bağımsız olarak kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte kargo, genel havacılık ve ambulans uçaklarına şu anda olduğu gibi Annex-14 standartlarına uygun bir şekilde, uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden hizmet sağlanmaya devam edilecek” dedi.

KAYNAK: İHA