Türkiye açıklaması: Şartlar siyasi değil finansal

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi David Satterfield Türkiye ile Fed arasındaki muhtemel swap anlaşmasıyla ilgili olarak "Potansiyel uygunlukla ilgili Fed'in açık piyasalar komitesi tarafından belirlenen belirli şartlar var. Bunlar finansal parasal gereklilikler, siyasetle bağlantılı değil" dedi.

Türkiye açıklaması: Şartlar siyasi değil finansal
Türkiye açıklaması: Şartlar siyasi değil finansal
GİRİŞ 01.05.2020 10:26 GÜNCELLEME 01.05.2020 10:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD'nin Türkiye Büyükelçisi David Satterfield, ABD Merkez Bankası ( Fed) ve Türkiye arasındaki herhangi bir swap hattı anlaşmasının siyasi değil, finansal ve parasal konulara dayandığını söyledi. Satterfield, Atlantik Konseyi'nin ev sahipliğinde düzenlenen online toplantıda, "Türkiye, birçok ülke gibi Fed ile doğrudan temas halinde" dedi.

 

Satterfield, "Potansiyel uygunlukla ilgili Fed'in açık piyasalar komitesi tarafından belirlenen belirli şartlar var. Bunlar finansal parasal gereklilikler, siyasetle bağlantılı değil" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bize Kağıda basıp verdikleri Doları dış borcumuzu ödemek için vermiyorlar ise bizimde matbaalarımız yok mu kağıda aynı şeyi basacak.Zerre değeri olmayan kağıdı renklendirip karşılığı olmayan paraya çeviriyor ve bununla Dünya'yı parmağında oynatıyor.Bence tüm Dünya Ülkeleri Dolar basmalı.
    Cevapla