Memur-Sen'den 1 Mayıs için online konferans!

Memur-Sen bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı 7 kıtadan emek hareketlerinin katılımlarıyla 30 Nisan’da online olarak gerçekleştirecek.

Memur-Sen'den 1 Mayıs için online konferans!
Memur-Sen'den 1 Mayıs için online konferans!
GİRİŞ 29.04.2020 14:36 GÜNCELLEME 29.04.2020 14:36

Koronavirüs (COVİD-19) salgını sürüyor, bu kapsamda kurumlar da faaliyetlerini farklı yollarla icra ediyor. 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan Memur-Sen de bu kapsamda bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı 7 kıtadan emek hareketlerinin katılımlarıyla 30 Nisan’da online olarak gerçekleştirecek. Online toplantıya Memur-Sen Yönetimi, Memur-Sen’e bağlı 11 Sendikanın Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Türkiye’den Memur-Sen İl Temsilcileri ve Sendikaların Şube Başkanları da katılacak.

“Pandemi Sürecinde Emek Dünyası, Pandemi Sonrasında Çalışma Hayatı” temasıyla gerçekleştirilecek olan programda, “Pandemi Sürecini Emekle Aşmak: Ön Cephede Çalışanlar” , “Krizleri Emeği Merkeze Koyarak Nasıl Aşarız?” , “Propagandalar ve Gerçekler: Pandemi Sonrası Sendikaları Neler Bekliyor?” , “Pandemi Sonrası Sosyal Diyaloğun Yeniden ve Daha Güçlü İnşası” , “Daha Adil Bir Dünyaya Giden Yolda Sendikalara Düşen Görevler” başlıklarıyla sunumlar gerçekleştirilecek.

Programın sonunda ise 1 Mayıs bildirisi “Türkçe, İngilizce, Arapça, Fransızca, İspanyolca, Arnavutça, İtalyanca, Portekizce ve Kazakça” olmak üzere 9 dilde okunacak.