Yalova Valisi talimat verdi: Esnek çalışma dönemi resmen bitti

Yalova Valiliği tarafından ildeki kurum ve kuruluşlara gönderilen resmi yazı ile esnek çalışma dönemi resmen bitti. Hamile, engelli, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan memurlar hariç tüm memurlar yeniden görev başı yaptı.

Yalova Valisi talimat verdi: Esnek çalışma dönemi resmen bitti
Yalova Valisi talimat verdi: Esnek çalışma dönemi resmen bitti
GİRİŞ 28.04.2020 11:34 GÜNCELLEME 28.04.2020 11:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan memurlar esnek çalışma sistemine geçmişlerdi. Bu kapsamda bir süredir devam ettirilen çalışmalar Yalova Valisi Muammer Erol tarafından yayınlanan resmi yazı ile sona erdirildi.

 

 

İldeki kamuya ait kurumlara gönderilen yazı ile 65 yaş üzeri, engelli, kronik rahatsızlığı bulunan ve hamile olan devlet memurları haricindeki tüm memurların görevlerine geri dönmesi istendi. Kurumlara gönderilen yazıda ise şu talimata yer verildi:

“İlgi sayılı yazımız ile korona virüs tedbirleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında asgari düzeyde personel ile dönüşümlü çalışma sistemine geçildiği, ancak duyulan lüzum üzerine tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin tam zamanlı olarak göreve gelmeleri gerektiği bildirilmiştir. Bağışıklık sorunu olanlar, kanser hastaları, kronik solunum yolu hastaları, obezite ve diyabet, kalp damar hastaları, organ nakli olanlar ve kronik hastalardan durumunu raporlayanlar ile hamile ve engelli personel muaf tutulacaktır. Bununla birlikte Ramazan ayı münasebetiyle bayan personel saat 16.00’dan sonra idari izinli sayılabilecektir.”

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • memur vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Engelli memur neden izinli bir türlü anlayamıyorum. Bu işsizlikte Neden memur edilmiş acaba
    Cevapla
  • 25344566 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes engelli adayıdır engelli olmayan anlayamaz empati kurmak gerek onlarda insan yaşama hakları çalışma hakları var engelli diye dışlamamak gerek...
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdi sağlık bakanlığının bir kütle indeks hesaplaması var internette. örneğin 177 boyundaki birisi 94 kilo ise obez olarak tanımlanıyor. Şimdi bu kişinin idari izinli olması için illaki bir rapor sunması gerekecek. Aslında bel çevresinden bu kişinin şişman olduğu ortadadır ama kime ne anlatacaksın. Rapor almaya hastaneye gidince ne olacak?
    Cevapla