KKTC'de pes dedirten koronavirüs krizi! Porsche'si olanlar bile başvurdu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümeti koronavirüs (Covid-19) nedeniyle özel sektör çalışanı yaklaşık 60 bin kişiye, bin 500 TL'lik yardım yapma kararı aldı. Yardıma durumu iyi olan kişilerin de başvurması KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu'nun tepkisine neden oldu.

GİRİŞ 22.04.2020 15:20 GÜNCELLEME 22.04.2020 16:06
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) hükümeti corona virüs (Covid-19) nedeniyle özel sektör çalışanı yaklaşık 60 bin kişiye, bin 500 TL'lik yardım yapma kararı aldı. Hükümetin aldığı yardım kararına durumu iyi olan kişilerin de başvurduğu ortaya çıktı, KKTC KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu isyan etti.

 

 

Dağıtılması planlanan kaynağın sınırlı olduğunu ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, "Çalışanlara dağıtılma kararı alınan bin 500 TL'lik katkıdan Porcheleri ve Mercedesleri olanların da istediğini" söyledi. "Anlayış, devletten ne koparırsam" diyen Sucuoğlu, "Mercedes'leri, Porsche'leri var, ama bin 500 TL'ye tenezzül ediyorlar. ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 75
  • eboci 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlardan burda da var para hırsına akpli görünen de çok burda menfaat için her haltı yerler
    Cevapla
  • ali Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kanı bozuklar. Tespit edip haklarında işlem yapılmalıdır.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen o arsizlari vatandaşlıktan çıkarın rum tarafına gönderin,bir savaş durumunda onurlarını şereflerini namuslarinida bir porcheye satarlar,fazlalıkları gemiden atin devlet dediğin sağmal inek mi?
    Cevapla
  • TuncTunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Rumlar bile yapmaz.Ac gözlüler.Utanmaz arlanmaz sosyal terbiyesi olmayan cakma insanlar.
    Cevapla
  • RUMUZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Beslemeler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle