Bakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm esnaflarımızın ekmek kapılarını ayakta tutmak, bu süreçte onları rahatlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diyerek bir fırıncı esnafının konuşmalarının olduğu görüntüleri paylaştı.

Bakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz
Bakan Albayrak: Var gücümüzle çalışıyoruz
GİRİŞ 20.04.2020 22:37 GÜNCELLEME 20.04.2020 22:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakan Albayrak şu ifadelerle videoyu paylaştı :

"Tüm esnaflarımızın ekmek kapılarını ayakta tutmak, bu süreçte onları rahatlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Ecevit Bey'in dediği gibi çok yakın zamanda esnafımızın işleri eskisi gibi olacak inşallah. O zamana kadar biz de üzerimize düşeni yapacağız. #BirlikteBaşaracağız"

 

 

YORUMLAR 3
  • Dardaki esnaf 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yanımızda hissetmiyoruz bile ceklerimiz var sürekli olarak oyalaniyoruz kefil teminat nasıl kgf kefil li oluyor bunu dahi kabul etmiyorlar
    Cevapla
  • şaban erg 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım çok güzel konuşuyor ama bankalar suyu yokarıya doğru akıtıyor bundan bakanımın haberi yok ilgilenirse bir vatandaş olarak çok menmu olurum sıkıntılar zirat bankasında daha çok
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar öyle demiyor ne yazıkki...ziraat bankasına başvuru yaptım tam 20 gündür değerlendiriliyor diyor....virüs bitincede reddedildi der bence.
    Cevapla