Siz yeter ki evde kalın diye siparişleriniz emin ellerde!

Pandemiyle mücadeleyi sosyal sorumluluk bilinciyle sürdüren Kiğılı, mağazalarının ve e-ticaret bölümünün ardından lojistikte de sağlık tedbirlerini en üst seviyede tutmaya devam ediyor

Siz yeter ki evde kalın diye siparişleriniz emin ellerde!
Siz yeter ki evde kalın diye siparişleriniz emin ellerde!
GİRİŞ 20.04.2020 15:04 GÜNCELLEME 20.04.2020 15:04

Giyimden Ev&Market ürünlerine kadar Kigili.com’dan seçilen tüm ürünleri, en hijyenik şekilde tüketiciyle buluşturan marka, şimdi de siparişi verilen gönderilerin fatura bölümüne koyduğu alkollü mendillerle evlere güvenli bir şekilde teslimat gerçekleştiriyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışının mimarı Kiğılı, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye karşı başlattığı savaşı kararlılıkla sürdürüyor. Mağazalarından başlayarak e-ticarette devam ettirdiği önlemleri evlere taşıyan marka, tüketicilere güvenli ve sağlıklı hizmet deneyimi sunuyor. Kigili.com’dan özenle seçilen tüm ürünler yüksek güvenlikli alanlarda paketlenerek ulaşıma hazırlanırken, gönderilerin tamamının fatura bölümünde yer alan alkollü mendiller eşliğinde tüketicilerle buluşuyor.

Siparişler, geniş lojistik ağı sayesinde 81 iline ulaşıyor

Pandemiyle mücadele kapsamında; 67 ilde yer alan 226 mağazasında başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını, 25 bin metrekarelik genel müdürlük, lojistik ve e-ticaret merkezlerinde sürdüren Kiğılı, güveni ve hijyeni evlere taşıyor. Düzenli aralıklarla dezenfekte edilen e-ticaret bölümünde hazırlanan siparişler, eldivenli emin eller ve maskelerin ardındaki güler yüzler aracılığıyla tüketiciyle buluşuyor. Online mağazadan verilen tüm siparişler, paketlerin fatura bölümüne yerleştirilen antibakteriyel alkollü mendillerle ve Kiğılı’nın geniş ve profesyonel lojistik ağı sayesinde Türkiye’nin 81 iline güvenle teslim ediliyor.

Türkiye’nin bir eksiği kalmasın diye Kiğılı’da her şey var

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren pandemiyle savaşı sosyal sorumluluk bilinci olarak sürdüren Kiğılı, #Birliktebaşaracağız diyen Türk halkının yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Sosyal sorumluluk misyonuyla hareket eden ve Kigili.com’u tüm üreticilerin hizmetine açan marka, alkollü mendil uygulamasını ev-market ürünleri dahil tüm gönderilerde uyguluyor. Temel gıdadan hijyene, kişisel bakımdan bebek ürünlerine kadar birçok seçeneğin yer aldığı Kigili.com’daki her ürün, yüksek güvenlikli bir şekilde adrese teslim ediliyor.