DHMİ'den Atatürk Havalimanı açıklaması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Atatürk Havalimanı'nda, hastane inşaatı ile genel havacılık ve kargo operasyonlarının farklı bölgelerde kesintisiz şekilde sürdüğünü söyledi.

DHMİ'den Atatürk Havalimanı açıklaması
DHMİ'den Atatürk Havalimanı açıklaması
GİRİŞ 19.04.2020 01:23 GÜNCELLEME 19.04.2020 01:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Keskin, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Türk havacılığının gelişimindeki tarihi misyonunu tamamlayıp hizmet nöbetini dünyanın yeni havacılık merkezi İstanbul Havalimanı'na devreden Atatürk Havalimanı'nda pandemi ile mücadelede büyük önem taşıyan sahra hastanesi inşaat çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor." ifadelerini kullandı. ‬

 

 

‪Genel havacılık ve kargo operasyonlarının "05/23" pistinden "Annex-14" standartlarına uygun bir şekilde, uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden gerçekleştirildiğini kaydeden Keskin, "‪İstanbul Havalimanı'ndaki pistler ile aynı doğrultuda olduğu için büyük taşınma sonrası kullanılmayan ve inşaat alanına dahil edilen pistler, pandemi dolayısıyla aktif olarak hizmet veremeyen Türk havacılığı uçaklarına park hizmeti sağlıyor." değerlendirmesini yaptı. 

Keskin, hastane inşaatı ile genel havacılık ve kargo operasyonlarının farklı bölgelerde kesintisiz bir şekilde devam ettiği Atatürk Havalimanı'nda incelemelerde bulunduklarını anlatarak, "14 kurala riayet ettiğimiz bugünlerde özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor; başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Heykel yokmuydu heykel.
    Cevapla
  • Cemo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu alan stratejik bir nokta hastanenin havalimanına kalici yapılması türkiye açisindan uluslarasi bir avantaj doğuracaktır . Hastalar yurtdisindan gelebilecek ve zaman avantajı saglayacaktir.
    Cevapla
  • Nejdet 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP corana virusunden Cok daha tehlikeli
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslında ispanyol gribinden bile daha beterdir bu cehape... Çünkü virüse bağışıklık kazanılabiliyor da sık mutasyon geçiren bu ahmaklara bağışıklık kazanılamıyor.
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Korana virüsü ile anlaşırız ama CHP ile anlasamayiz
    Cevapla
  • ☪ Kürdüm ☪ 4 yıl önce Şikayet Et
    ... yalan, iftira ve kumpas odaklı olayların yöneticisi "cehape" yine çamura saplandı ... Néanderrthales zihniyet => hümanizim şarlatanı cehape ve ilkesi = Çamur at izi kalsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle