Trump iddialı: Virüs sonrası rekor gelecek

ABD Başkanı Donald Truöp koronavirüsle mücadelenin kazanılmasının ardından piyasaların rekor düzeylere yükseleceğini iddia etti

Trump iddialı: Virüs sonrası rekor gelecek
Trump iddialı: Virüs sonrası rekor gelecek
GİRİŞ 15.04.2020 14:12 GÜNCELLEME 15.04.2020 14:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Covid-19 (koronavirüs) pandemisine karşı yürüttükleri mücadeleyi yakında kazandıktan sonra, ABD piyasalarının rekor yüksek düzeylere yükseleceğini söyledi.

Washington'da düzenlenen, Coronavirüs Görev Gücü basın toplantısında konuşan Trump, Covid-19 pandemisi başlamadan önce, ABD ekonomisinin dünyanın bugüne kadar gördüğü en iyi ekonomi olduğuna ilişkin görüşünü yineledi ve enfeksiyonun yayılmasının durdurulmasının ardından ekonominin hızla toparlanacağını savundu.

ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR

Trump, basın toplantısından önce yaptığı bir açıklamada da, ABD'de ekonominin, diğer ülkeler daha çok zamana ihtiyaç duyarken, yakın zamanda, "hatta 1 Mayıs'tan da önce" açılabileceğini ileri sürdü.

Bir başka açıklamasında da, "Yönetimime Dünya Sağlık Örgütü´ne (WHO) mali desteğin durdurulması talimatı veriyorum" diyen Trump'a, başta Avrupa Birliği olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden tepkiler yükseliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilmek icin kahin olmak gerekmez benim cocuga sorsam koronaviris biterse ne olur diye hersey cok guzel olcak der ama imamoglu agziyla degil tabiki
    Cevapla
  • tek parmak 3 yıl önce Şikayet Et
    hayal de guzel bazen
    Cevapla