Koronavirüs sonrası İngiltere'ye ikinci darbe! Maliye Bakanı resmen duyurdu

Dünya ekonomisini derinden sarsan koronavirüs salgını dünyanın en büyük finans merkezi olan İngiltere'de büyük çöküşe neden olabilir. İngiltere Maliye Bakanı Sunak, "Korona virüs nedeniyle GSYH yüzde 30'a varan oranda düşebilir" dedi.

Koronavirüs sonrası İngiltere'ye ikinci darbe! Maliye Bakanı resmen duyurdu
Koronavirüs sonrası İngiltere'ye ikinci darbe! Maliye Bakanı resmen duyurdu
GİRİŞ 13.04.2020 17:30 GÜNCELLEME 13.04.2020 17:32
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

The Times gazetesinin naberine göre İngiltere Maliye Bakanı Rishi Sunak, ülkede GSYH'nın korona virüs salgını nedeniyle alınan karantina, tecrit tedbirlerine bağlı olarak Nisan - Haziran döneminde yüzde 30'a varan oranda daralabileceğini bildirdi.

 

 

Korona virüs salgınına karşı alınan tecrit tedbirlerinin hafifletilmesini isteyen 10 kadar bakana bir konuşma yaptığı ifade edilen Sunak, ikinci çeyrekte ekonomisinin yüzde 25-30 arasında daralması olasılığı bulunduğunu bildirdi.

Toplantıya katılan bir bakan, Times'yaptığı açıklamada, "Tecrit tedbirlerinin 3 hafta daha devam ettirilmesini ve sonrasında gevşetmeye başlayabileceğimizi değerlendiriyoruz" diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 21
  • osmanli27 4 yıl önce Şikayet Et
    laa galibe innellahh
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hazır yaşama zamanı bitti kağıdı basip dünyaya dağıtma oturdukari yerden sömürme devirleri bitti ABD ingilterenin ab nin sonu geldi
    Cevapla
  • Skolastik 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha İrlanda ve İskoçya ile savaşacaklar. Bunlar iyi günleri
    Cevapla
  • ASLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    prens charles , ve başbakan boris kronaya kealiçenin emri ile bilerek yakalandığını düşünüyorum .. çünkü önlem almadılar kamoyunun gazabından kurtulmak için halka oyun yaptılar diye düşünüyorum.. ingiliz siyaseti derindir bunu en iyi biz türkler biliriz .
    Cevapla
  • Halit 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl ekonomi adamların paundları sürekli yükseliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle