Kumbarasındaki parasını kampanyaya bağışladı

İstanbul Sultanbeyli’de anasınıfı öğrencisi Zeynep, kumparasında biriktirdiği parasını 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına bağışladı.

Kumbarasındaki parasını kampanyaya bağışladı
Kumbarasındaki parasını kampanyaya bağışladı
GİRİŞ 10.04.2020 15:12 GÜNCELLEME 10.04.2020 15:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Biz bizi yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası her kesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kampanyaya yurdun her bölgesinden 7'den 70'e katılımcılar bütçeleri oranında destek oluyor. Kampanyaya bir destek de İstanbul Sultanbeyli’de 5 yaşındaki Zeynep’ten geldi.

İstanbul Sultanbeyli ilçesinde yaşayan 5 yaşındaki anasınıfı öğrencisi Zeynep; içinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele sürecinde 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına kumparasında biriktirdiği parasını bağışlayarak destek oldu.

Küçük Zeynep’in sürekli sorular sorması üzerine anne ve babası ona tüm olan biteni uygun bir dille anlattılar. Bunun üzerine küçük Zeynep, anaokulu öğretmeninin kendisine hediye etmiş olduğu kumparasında aylar süren birikimi sonrası eline geçen 151 TL’sini salgın hastalık sebebiyle “covid-19 tedbirleri” çerçevesinde mağdur olan yardıma muhtaç insanlara göndermek istedi.

Annesi vasıtasıyla Hayrat yardım derneğine ulaşan minik Zeynep, derneğin “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına destek amacıyla başlatmış olduğu ve toplanan yardımların Kızılay ve Afad koordinesinde “vefa destek grupları” vasıtasıyla dağıtıldığı Vakit Dayanışma Vakti kampanyasına gıda kolisi ve temizlik seti bağışı yaptı. Dernek yetkilileri kendilerine ulaşan küçük Zeynep’in yardım kolisi bağışını “vefa destek grupları” olarak görev yapan Kızılay ve jandarma görevlileri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

YORUMLAR 1
  • Hayri Cahit 3 yıl önce Şikayet Et
    MaşAllah, bu millette bu şuur olduktan sonra, ülkemizin sırtı yere gelmez.
    Cevapla