Godiva kare çikolatayı market raflarına taşıdı

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, market raflarına taşıdığı Masterpieces ve Chocolate Domes’in ardından kare çikolatalarını tüketicileriyle buluşturdu.

Godiva kare çikolatayı market raflarına taşıdı
Godiva kare çikolatayı market raflarına taşıdı
GİRİŞ 06.04.2020 13:50 GÜNCELLEME 06.04.2020 13:50

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, tüketiciye uygun fiyatlı ürün sunma misyonuyla çıkarttığı Masterpieces ve Chocolate Domes’un ardından Godiva Kare Çikolata’yı da market raflarına taşıdı.

“Godiva Kare Çikolatalar” 5 farklı tatta sunuldu

2020 Ocak ayında raflardaki yerini alan ve markanın imzası Belçika çikolatası tarifine bağlı kalınarak üretilen Godiva Kare Çikolata serisinde 5 farklı tat bulunuyor. Sütlü ve %72 kakaolu bitter gibi sevilen ve tercih edilen tatların yanı sıra; kendine has hoş kokusu ve mayhoş tadıyla “Çilekli”, bitter çikolatanın ideal eşlikçisi “Badem” de ön plana çıkan diğer çeşitler arasında yer alıyor.’’ Antepfıstığı&Karamel” çeşidi ise bu iki tadın Türkiye’de ilk defa bir araya getirilmesiyle tüketicilerin beğenisine sunuldu. Godiva markasını tüketiciler için daha erişilebilir ve ulaşılabilir kılma hedefiyle üretilen Godiva Kare Çikolata serisi, Türkiye genelinde tüm süpermarket, yerel market zincirleri, e-ticaret kanalları ve seçili bakkallarda satışa sunuldu.

Premium çikolatanın global lideri Godiva, 1926 yılında Brüksel’de Pierre Draps isimli Belçikalı bir çikolatacı tarafından kuruldu. Kuruluşundan yaklaşık 100 yıl sonra bile Godiva çikolatasının her parçası hala aynı kalitede, Belçika’ya özgü ustalık ve dünyanın en iyi içeriğiyle farklılaşıyor.