Muğla'daki fırtına seraları vurdu

Muğla'nın Fethiye, Seydikemer ve Antalya'nın Kaş ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve zaman zaman etkisini arttıran fırtına turfanda sebze yetiştiriciliği yapılan seralarda hasara neden oldu. mağdur üreticilerden biri sosyal medyada yaptığı paylaşımında 'Bittik ağabey' diye bağırıp, zararlarının büyük olduğunu söyledi.

Muğla'daki fırtına seraları vurdu
Muğla'daki fırtına seraları vurdu
GİRİŞ 05.04.2020 19:37 GÜNCELLEME 05.04.2020 19:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Seydikemer, Fethiye ve Antalya'nın Kaş İlçelerinde meydana gelen fırtına dönümlerce cam ve plastik serayı yerle bir etti. Özellikle Seydikemer'in Kumluova, Karadere, Karaköy, Çukurincir ve Kaş'ın Kınık, Ovaköy, Yeşilköy mahallelerinde turfanda sebze seraları yıkıldı. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri bölgede hasar tespit çalışmalarını sürdürürken, yaklaşık 400 dekar serada zarar olduğu öğrenildi.

Fırtına Fethiye'de ağaçların dallarını da kırarken, belediye ekipleri temizlik çalışması yaptı.

Bazı üreticiler fırtına sırasında sera içindeyken sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak zararın büyüklüğünü gösterdi. "Bittik ağabey" diye bağıran bir üretici hasarın çok büyük olduğunu bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbimiz sonumuzu hayır etsin, dünyada olaylar olurken müslümana yakışmayacak şekilde "oh olsun yaptıklarını çekiyor, daha beter olsun" diyen vatandaşlar vardı bizde. Buyrun şimdi görün halimizi , durum nereye gidiyor bakın biraz. Açık konuşalım: bizde kalpten iman toplum olarak samimi olmadıkça , Yüce Allah'ın verdiği aklı bilime ilime harcamama ve sorumsuzluk oldukça bizim sonumuz herkesten kötüdür. Zaten gidişat üzmeye başladı bile.
    Cevapla