İki otel daha sağlık çalışanlarından ücret almayacak

İstanbul Şişli’deki The Craton Hotel ve Hilton Bomonti Oteli sağlık çalışlarına ücretsiz konaklama ve yemek hizmeti vereceğini duyurdu.

İki otel daha sağlık çalışanlarından ücret almayacak
İki otel daha sağlık çalışanlarından ücret almayacak
GİRİŞ 01.04.2020 15:50 GÜNCELLEME 01.04.2020 15:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyayı kasıp kavuran Türkiye’de de vakaları artış gösteren koronavirüs salgınına karşı yoğun çaba harcayan sağlık çalışanlarına birbiri ardına destek gelmeye devam ediyor.

Şişli’de bulunan The Craton Hotel’i de tüm sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama ve yemek hizmeti vereceğini bildirdi.

 

Otelden konuyla ilgili yapılan duyuru şöyle;

“The Craton Hotel olarak bu olağanüstü zor günlerde sağlık çalışanlarımızın yanındayız ve onları alkışlıyoruz. Ülkemize ve topluma karşı duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle otelimiz, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Niziplioğlu’nun talimatıyla tam kapasite tüm sağlık çalışanlarımıza ücretsiz konaklama ve yemek hizmeti vereceğimizi bildirir, kahraman sağlıkçılarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı tüm kamuoyuna duyururuz”

 

HİLTON BOMONTİ DE ÜCRET ALMAYACAK

İbrahim Çeçen Holding de, İstanbul’un Şişli ilçesindeki Hilton Bomonti Oteli’nin sağlık çalışanlarından ücret alınmayacağını duyurdu.

İbrahim Çeçen Holding’den yapılan açıklamada, Hilton Bomonti’nin birçok önemli sağlık kuruluşuna yakın bir lokasyonda bulunduğu belirtilerek, otelin bundan böyle sağlık çalışanlarına ücretsiz bir şeklide hizmet vereceği ifade edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah sübhanallah biz kurtuluş savaşını da böyle kazandık bu birligimizle bunuda aşarız bu salgın bitince chpkk lilar çok üzülecek para toplayip kandile aktaramadik diye eko bunun hesabını kandile nasıl verecek merak ediyorum
    Cevapla