ASRİAD'tan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek

ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, “Bir zor zaman daha ve bir kez daha dayanışma zamanı” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafında açıklanan kampanyayı desteklediklerini ifade edip tüm çevreden de destek çağrısında bulundu.

ASRİAD'tan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek
ASRİAD'tan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek
GİRİŞ 31.03.2020 15:05 GÜNCELLEME 31.03.2020 15:05

Danışman yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Korona virüs salgını dolayısıyla hayatın ciddi anlamda yavaşladığı bu dönemde gerçek anlamda sıkıntı içinde bulunan insanlar olduğu hepimizin malumudur. Bu zor zamanlarda dayanışma içinde bulunmak, daha kolay zamanlarda olandan elbette çok daha faziletlidir. Bizatihi Korona salgının kendisiyle mücadele için kaynağa ihtiyaç vardır. Korona dolayısıyla evine kapanıp günlük kazancını sağlayamayan insanlar için de kaynağa ihtiyaç vardır. Yani bu dönem dayanışma ihtiyacının keskin olarak hissedildiği bir zamandır.”

Hükümetin ve farklı kurumların elinden geldikçe yapmaya çalıştıkları yardımlaşma ve dayanışma örneklerinin her türlü takdirin üzerinde olduğunun altını çizen ASRİAD Genel Başkanı Danışman, “Böyle zamanlarda ihtiyacın çapı çok genişlediği için yardımların da çapının genişletilmesi doğaldır. Bu açıdan Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyası son derece önemle takip edilmesi ve desteklenmesi geren bir kampanyadır. Biz de ASRİAD olarak kampanyayı destekliyor ve tüm çevremizin de bu kampanyayı destek vereceğine inanıyoruz” dedi.

Danışman, ASRİAD mensubu iş insanlarını bu kampanyaya var güçleriyle destek olmaya çağırırken tüm insanlığın bu imtihandan başarıyla geçmesini dilediklerini ifade etti.