Binlerce kişiye atama müjdesi! Erdoğan imzaladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 2020 yılı için kamuda açıktan veya nakil yöntemiyle atanacak ilave personel sayıları Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile belirlendiği ve bu kapsamda, 62 Kamu Kurum ve Kuruluşuna 6.219 atama yetkisi verildiği açıklandı.

Binlerce kişiye atama müjdesi! Erdoğan imzaladı
Binlerce kişiye atama müjdesi! Erdoğan imzaladı
GİRİŞ 31.03.2020 10:37 GÜNCELLEME 31.03.2020 10:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının ortak çalışmasıyla hazırlanan, kamu kurum ve kuruluşlarının 2020 yılında açıktan veya nakil yöntemiyle yapabilecekleri ilave atama sayıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çıkarılan kararla belirlendi.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Yeni Koronavirüs ile mücadele esnasında kamu hizmetlerinin aksamaması ve etkin mücadelenin yürütülebilmesi için söz konusu atamaların destekleyici olacağı belirtildi.

2020 yılı şubat ayında Cumhurbaşkanlığı kararıyla 635’i üniversitelere, 431’i diğer kurumlara olmak üzere toplam 1.066 atama izni verildiği de ayrıca hatırlatıldı.

Bakanlık açıklamasında, “2020 yılı için kamuda açıktan veya nakil yöntemiyle atanacak ilave personel sayıları Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile belirlendi. Bu kapsamda, 62 Kamu Kurum ve Kuruluşuna 6.219 atama yetkisi verildi.” ifadeleri yer aldı.

İLAVE ATAMA YAPILACAK

 

Karar kapsamında, 127 üniversiteye 1.016 ilave atama yapılacak. Böylece 2020 yılında açıktan ve nakil yöntemleriyle üniversiteler toplamda 1.651, diğer kurumlar da toplamda 6.650 ilave atama gerçekleştirmiş olacak.

YORUMLAR 3
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    olması gerekenin kat ve kat fazlası devlet çalışanı var Bunları devlet nasıl yetiştirecek üretim olmadan katma değer olmadan ihracat olmadan bu insanlara Maaş nasıl yetecek.
    Cevapla
  • ozcan 3 yıl önce Şikayet Et
    yakinda herkes kamulu olucak sonrada onlari beslemek icin ozel sektor yolunak haliyle ozel sektorde olmicak kominizm gelsin daha iyi
    Cevapla
  • Bekleyen 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet mezunuyum 81 puan aldim . Gardiyanliktan elendim katıldıktan elendim ve enson mubasirlikten elendim. Evrak kaydımı yapan 72 puanla atanmış lise mezunu 21 yaşında bi katip .adliyede personel şoförünün toruniymus. Soruyorum size çalışıp hakeden mi memur olur. Biryerlerden referans diyorlar(!) Bulup mülakatı geçen mi. Hakedip atanıyor?
    Cevapla