THY: İç hat bilet satışına kısa bir süre ara verildi

THY'den yapılan açıklamada "Yurt içi seyahatler valilik izniyle yapılacağı için iç hat bilet satışına kısa bir süre ara verildi" denildi.

THY: İç hat bilet satışına kısa bir süre ara verildi
THY: İç hat bilet satışına kısa bir süre ara verildi
GİRİŞ 28.03.2020 17:54 GÜNCELLEME 28.03.2020 18:58

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, yurt içi seyahatlerinin Valilik izni ile gerçekleştirilebilecek olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı ile gerekli iletişim altyapısı kurulana kadar iç hat bilet satışlarına kısa süreyle ara verildiğini duyurdu.

Üstün, Twitter hesabından yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle sayısı azaltılan iç hatlardaki bilet satışları hakkında duyuru yaptı.

Yahya Üstün, "Değerli misafirlerimiz, yurt içi seyahatlerin Valilik izni ile gerçekleştirilebilecek olması nedeniyle İçişleri Bakanlığı ile gerekli iletişim altyapısı kurulana kadar iç hat bilet satışlarımıza kısa süreyle ara verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, THY'den bugün yapılan açıklamada, 29 Mart'tan itibaren iç hatlarda, Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Konya, Malatya, Samsun, Trabzon, İzmir ve Van seferlerinin icra edileceği bildirilmişti.