Taksicilerden açıklama: 'Ücretsiz taşıyacağız'

Coronavirüs tehlikesi nedeniyle İstanbul'da taksilerin tek-çift plaka sistemine geçebileceği, taksilerin 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine ihtiyaçlarını ücretsiz taşıyabilecekleri ve sağlık sektörü çalışanlarının da ücretsiz taşıyabilecekleri duyuruldu.

Taksicilerden açıklama: 'Ücretsiz taşıyacağız'
Taksicilerden açıklama: 'Ücretsiz taşıyacağız'
GİRİŞ 24.03.2020 16:17 GÜNCELLEME 24.03.2020 16:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Radyo Trafik canlı yayınında Cezayir Doğan'ın konuğu olan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul taksilerinin bu süreçte tek-çift plaka sistemine geçebileceğini ayrıca taksici esnafı olarak, 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine ihtiyaçlarını ücretsiz taşıyabileceklerini ve sağlık sektörü çalışanlarını da ücretsiz taşıyabileceklerini duyurdu.

VALİLİĞE BAŞVURU YAPILDI

Açıklamada konuyla ilgili Valiliğe başvuru yapıldığı uygulamanın hayata geçmesi halinde hem 'Evde Kal' çağrısına uyulmuş olunacağı hem de taksici esnafının yarısının iş yapacağı duyuruldu.

İstanbul'da koronavirüs tedavisi yapıldığı bilinen 4 hastanenin önünde taksilerin sürekli bekleyeceği ve sağlık çalışanlarını ücretsiz olarak evlerine götürüp getireceği de vurgulandı.

 

 

YORUMLAR 13
  • iyi 4 yıl önce Şikayet Et
    harika
    Cevapla
  • Ozcan- 4 yıl önce Şikayet Et
    Simdide musteri secinde gorelim esnaf olarak en son aglayacak kisiler sizlersiniz kazanc cok vergi az plaka cikmis 2 milyon kira 7,8 milyon olmus
    Cevapla
  • MEHMET ÇELEP 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların size güveni mi kaldı, 4 dakikalık yola (ortalama 80 km hız) 60 TL ödedim daha yeni,itiraz edip konuşmaya çalıştığımda karşımda canavar oldu taksici.
    Cevapla
  • belgrad 4 yıl önce Şikayet Et
    belki
    Cevapla
  • SELAMİ UÇAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde kötü olan imajınızı kurtarıp hem de sevaba girersiniz. Herkes bir gün yaşlanacak. Çocuklarımıza bu dayanışma günlerini eskisi gibi anlatacağız. Anlayacağınız bizim de torunlarımıza anlatacak hikayelerimiz olacak.
    Cevapla
  • yugyu 4 yıl önce Şikayet Et
    hurrrrraaaaaaaaa.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle