Enerjisa'dan elektrik kesintileri hakkında açıklama

Enerjisa, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle evlerinde kalan müşterilerine kesintisiz elektrik sağlamak amacıyla planlı elektrik kesintilerini erteledi.

Enerjisa'dan elektrik kesintileri hakkında açıklama
Enerjisa'dan elektrik kesintileri hakkında açıklama
GİRİŞ 23.03.2020 17:27 GÜNCELLEME 23.03.2020 17:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa bünyesindeki Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ),Başkent EDAŞ ve Toroslar EDAŞ faaliyet alanlarındaki 14 ilde planlı kesintilerini erteledi.

 

 

Türkiye'de 3 dağıtım bölgesindeki 21 milyondan fazla kullanıcıya elektrik dağıtımından sorumlu Enerjisa, Kovid-19 ile mücadele için evlerinde kalan müşterilerinin planlı elektrik kesintisi yaşamaması amacıyla bazı çalışmalarına ara verdi.

Bu kapsamda, AYEDAŞ bölgesindeki İstanbul Anadolu Yakası, Başkent EDAŞ bölgesindeki Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Çankırı ve Kırıkkale ile Toroslar EDAŞ bölgesindeki Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye ve Kilis'te gerçekleştirilmesi planlanan elektrik kesintileri ertelendi.

 

 

Enerjisa ekipleri, önleyici tedbirleri alarak olası arızaları engellemek veya en kısa sürede gidermek amacıyla sahada kesintisiz hizmet vermeye devam edecek.

YORUMLAR 4
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu firmalar bizi sömürüyor % 25 dağıtım bedeli alıyorlar. (Sanki taksi ile dağıtıyor vicdansızlar) Dağıtım ihaleleri özel şirketlere verilmemeli. Devlet organize etmeli.
    Cevapla
  • yy888 4 yıl önce Şikayet Et
    boğaz içi elektrik faturasını ödemeyene 5 gün süre verdi rabbim bunları helak etsin
    Cevapla
  • pirana61 4 yıl önce Şikayet Et
    onlara yetki verenleride ıslah eylesin
    Cevapla
  • yy888 4 yıl önce Şikayet Et
    aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn binlerce kere aminnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla